08 nov. 2019 | 17:05

Atac fără precedent la adresa Simonei Halep: “Ai devenit victima pesedismului, acest comunism cu haine noi”. Mesaj dur pentru sportivă

Știri generale
Atac fără precedent la adresa Simonei Halep: “Ai devenit victima pesedismului, acest comunism cu haine noi”. Mesaj dur pentru sportivă
Simona Halep, atacată de contracandidatul lui Ion Țiriac la șefia FRT

Simona Halep a primit o replică dură după ce și-a exprimat susținerea față de Ion Țiriac la șefia Federației Române de Tenis (FRT). Conrtacandidatul lui Țiriac, Marius Vecerdea, o acuză pe Simona că a devenit „victima pesedismului” și că a fost folosită „într-un mod josnic” pentru a-l ataca.

Simona Halep, atacată de contracandidatul lui Ion Țiriac la șefia FRT

„Răspuns Simonei Halep, dar și domnului Ministru al sportului Ionuț Stroe! Dragă Simona, prin mesajul tău ca răspuns la postarea mea referitoare la sentințe ale justitiei din România, constat cu îngrijorare că ai devenit la rândul tău victima pesedismului, acest comunism cu haine noi, și că ai fost folosită intr-un mod josnic pentru a mă ataca direct dar mai ales pentru a amenința și a manipula noul Ministru al sportului!

Te iert dragă Simona și te tratez cu compasiune! Te înțeleg așa îi înțeleg pe toți sportivii care nu au acces la o educație desăvârșita, la o educație care sa producă oameni compleți cu integritate și spirit civic nu doar campioni gen gladiatori crescuți doar pentru a arăta ca munca și doar munca, fără vreo iluminare spirituală este cea care prevalează și este folosită ca exemplu de urmat”, este mesajul publicat de Marius Vecerdea.

Simona Halep îi ia apărarea lui Ion Țiriac în scandalul de la Federația Română de Tenis

Simona Halep îi ia apărarea lui Ion Țiriac în scandalul de la Federația Română de Tenis

Finul lui Klaus Iohannis o acuză pe Simona Halep că face sport doar pentru victorie, fără să arate compasiune pentru cei din jurul ei și că îi este frică de Ion Țiriac, despre care spune că folosește valorile poporului român în interesul lui.

„Draga Simona, a venit timpul sa înțelegi ca Țiriac știe ca marii campioni din comunism au crescut fără știință de carte pe modelul rusesc – cu munca de gladiator – pentru a putea fi apoi folosiți in interesul partidului iubit, și pentru a arată poporului mândru ce rezultate extraordinare avem împotriva vestului!

Draga SIMONA, Țiriac știe ca marii sportivi astfel crescuți sunt arma perfecta in mâinile unor păpușari excroci de cea mai joasa speța! Țiriac știe cum sa manipuleze un astfel de sportiv crescut cu multă munca, rod al efortului incredibil al părinților și celor apropiați!

Draga SIMONA, oare te-ai gândit dacă este ok sa garantezi tu public, prin influența ta mediatica, peste JUSTIȚIA DIN ROMÂNIA, ca Țiriac a fost ales corect și democratic? Oare așa ai văzut tu ca se decide un meci pe terenurile de tenis din țările civilizate? Adică o minge out este judecată in funcție de locul ocupat in ierarhia mondiala? Oare meciurile au un arbitru sau se arbitreaza in funcție de ce spune Federer sau Halep”, a mai scris Marius Vecerdea.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Capital.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro