Asteroidul care se apropie de Pământ! Este de dimensiunea Turnului Eiffel

Asteroidul care se apropie de Pământ! Este de dimensiunea Turnului Eiffel
Nostradamus a prezis venirea asteoidului cât Turnul Eiffel

Începutul de an 2021, se pare că ne aduce și vești din celebrele catrene semnate de Nostradamus. Conform acestora un nou asteroid ar avea o traiectorie foarte apropiată de Pământ. Descoperirile făcute în catrenele lui Nostradamus, spun că ar avea dimensiunea cât a celebrului Turn Eiffel. NASA a anunțat aceste fenomene, încă de anul trecut.

Nostradamus a prezis venirea asteoidului cât Turnul Eiffel

Un asteroid la fel de mare ca Turnul Eiffel se află în drum spre Pământ. Cei de la NASA au confirmat ciudata prediciție a lui Nostradamus. Se preconizează că va lovi la începutul anului 2021, conform unei previziuni făcute de astrologul francez Nostradamus.

Monstruosul asteroid numit 2021 CO247, care este de 0,83 ori înălțimea Turnului Eiffel, va zbura pe lângă Pământ, la 7,4 milioane de kilometri. Anterior, un gigantic asteroid de 220 de metri sau lat cam cât Podul Golden Gate, a zburat la 6,9 milioane de kilometri pe lângă Pământ pe 3 ianuarie.

Oamenii de știință ai NASA spun că un asteroid numit 2021 AC, care este de două ori mai mare decât marea piramidă din Giza, urmează să atingă orbita Pământului miercuri. Distanța, progresiv, se va mări cu 3,5 kilometri. Ținând pasul cu tendința, în primele zile ale lunii ianuarie, trei obiecte suplimentare, vor trece pe lângă Pământ.

Asteroidul de 15 metri 2019 YB4 va zbura la o distanță sigură de 6,4 milioane de kilometri. Acesta va fi urmat de încă două bucăți de resturi cosmice. Cele două forme, YA1 2020 de 15 metri, și YP4 2020 de 21 de metri, vor trece la 1,5 și respectiv 2,1 milioane de kilometri, a doua zi.

NASA anunță începutul de an plin de activitate cosmică

Conform cercetătorilor NASA, nu ar trebui să ne sperie aceste activități cosmice. NASA a spus că asteroizii de dimensiuni similare trec pe Pământ la o distanță similară de câteva ori pe an, totuși, sunt greu de înregistrat, cu excepția cazului în care se îndreaptă direct spre Terra, caz în care se observă de obicei explozia în atmosferă. Astrologul de renume mondial Nostradamus a făcut 6.338 de predicții, din care 3797 profeții s-au dovedit corecte.

Anul 2021 a început puternic odată cu dușul de meteoriți Quadrantid. NASA îl numește unul dintre „cele mai bune averse anuale de meteoriți”. Fenomenul a vut loc în weekendul trecut, de sâmbătă, 2 ianuarie, până duminică, 3 ianuarie.

Potrivit NASA, Quadrantidele se întorc în fiecare an între 28 decembrie și 12 ianuarie. Fenomenul a fost observat pentru prima dată în 1825. Aceste bucăți provin din micul asteroid 1003 EH1. Meteoritul a fost descoperit de Observatorul Lowell în căutarea obiectelor din apropierea Pământului în martie 2003.

Acest fenomen spectaculos marchează ultima ploaie de meteoriți a sezonului, înainte de câteva luni cu puțină activitate cerească la începutul noului an. Potrivit Societății Americane de Meteori, acesta are potențialul de a fi unul dintre cele mai puternice averse ale anului, alături de Perseide și Geminide.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI