Aspirina din Las Fierbinți, accidentată la filmările de la PRO TV. Mirela Oprișor, cu piciorul în ghips

Aspirina din Las Fierbinți, accidentată la filmările de la PRO TV. Mirela Oprișor, cu piciorul în ghips
Aspirina din Las Fierbinți, accidentată la filmările de la PRO TV

Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care și-a făcut apariția, recent, pe platoul de filmare al serialului. Actrița s-a prezentat accidentată, la locul de muncă, și va trebui ca o perioadă de timp să respecte anumite reguli pentru ca lucrurile să nu se înrăutățească.

Cum și-a făcut apariția Aspirina pe platourile de filmare

Arta cere sacrificii este expresia care i se potrivește de minune, în această situație, actriței Mirela Oprișor, cunoscută telespectatorii sub numele de Aspirina din Las Fierbinți.

Pentru că un nou sezon al serialului va începe în toamnă la PRO TV, filmările sunt în plină desfășurare, drept urmare, Mirela a fost nevoită să se prezinte la datorie, chiar dacă recent ea a suferit un mic accident.

“M-am lovit în tocul de la ușă. Nu e așa grav, dar timp de trei săptămâni va trebui să fiu atentă și să stau cu degetul într-o fașă.

Din păcate acum nu mai pot să conduc, dar sper totuși să o pot face în curând, pentru că am mașină automată”, a spus Mirela Oprișor, potrivit site-ului protv.ro.

Așa s-a prezentat Mirela Oprișor pe platourile de filmare Las Fierbinți. Accidentul nu a ținut-o departe de muncă
Așa s-a prezentat Mirela Oprișor pe platourile de filmare Las Fierbinți

Ce mesaj le-a transmis actrița fanilor

Dacă problema cu care se confruntă la picior nu-i dă bătăi de cap la filmările sezonului cu numărul 16 Las Fierbinți, Mirela își face griji însă când vine vorba de spectacolele de teatru din care urmează să facă parte.

Aceasta speră să se descurce și zilele următoare, când are programate două piese de teatru.

„Ce faci când îți rupi degetul de la picior? Mergi la filmare! Cu cârja sau fără va aștept și la teatru ? All Inclusive 31 August și 1 Septembrie Teatrul Național”, este mesajul actriței pentru fani, care a fost postat pe o rețea de socializare.

„Au!”, „Îți doresc multă sănătate!”, „Sper sa te refaci cât mai repede, Doamne ajută! Multă sănătate și succes în continuare! Ești minunată, așteptăm sezonul nou cu nerăbdare, Las Fierbinti! Te iubim!♥️”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor pentru interpreta Aspirinei din Las Fierbinți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI