Așa arăta Mihaela Rădulescu la prima apariție la TV, în 1994. FOTO

Așa arăta Mihaela Rădulescu la prima apariție la TV, în 1994. FOTO
Foto cu Mihaela Rădulescu la prima apariție TV.

Mihaela Rădulescu s-a născut pe data de , la Piatra Neamț, România. Numele acesteia înainte de căsătorie era Mihaela Țiganu. Este o vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune. A fost unul dintre membrii juriului emisiunii „Românii au talent” (Pro TV). Prezentatoarea a participat la Revoluția din 1989 și a fost apoi secretara lui Dan Iosif.

Foto cu prima apariție a Mihaelei Rădulescu la TV

A frecventat cursuri la patru facultăți bucureștene (Facultatea Hyperion), dar nu a absolvit-o pe nici una dintre ele :

  • trei ani de I.E.F.S.,
  • doi de filologie,
  • unul de psihologie,
  • trei de regie.

Mihaela Rădulescu și-a făcut debutul în televiziune în anul  1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm”. A fost urmată de „Weekend abc”, o producție de divertisment care avea loc în fiecare duminică, timp de patru ore. De asemenea a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu.

A prezentat și realizat emisiuni

Vedeta de televiziune a mai prezentat și realizat și alte emisiuni la posturi precum Antena 1, B1 TV și Pro TV. Următorul job l-a avut la „Antena 1”. Acolo, timp de șapte ani a realizat și a prezentat emisiunea „Duminica în familie”. Mihaela a regizat toate edițiile emisiunilor de sport extrem și divertisment premiate de Asociația Profesioniștilor din Televiziune și Radio. A fost primul jurnalist român care a transmis în direct, pentru televiziune, de la decernarea Premiilor OSCAR, în 1998. În primăvara anului 2009, după divorțul de omul de afaceri Elan Schwartzenberg (divorț secondat de un scandal mediatic de amploare), Mihaela Rădulescu a anunțat că se retrage din lumina reflectoarelor și că se mută cu fiul său, Ayan, în sudul Franței, la Monaco. Această decizie a fost luată din dorința de a-i oferi acestuia mult mai multă liniște și protecție.

Mihaela Rădulescu este cunoscută mai ales pentru emisiunea Duminica în familie de pe postul Antena 1.

Mihaela Rădulescu.
Cum arăta Mihaela Rădulescu la prima apariție TV.

Viața personală

Vedeta a fost căsătorită de trei ori, în 1989 cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat. Apoi a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. timp de doi ani (1997–1999). După care, timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Au împreună un fiu, Ayan. În urma divorțului, Mihaela Rădulescu și-a păstrat, în acte, numele Schwartzenberg. După divorț, a început o relație cu prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 (Neața cu Răzvan și Dani), Dani Oțil.

După despărțirea de Dani Oțil, Mihaela Rădulescu a început o relație cu Felix Baumgartner. Acesta estesportiv și antreprenor austriac cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI