Artistul care șochează România: ”Vreau să fiu cobai pentru vaccinul anti-COVID, l-am făcut și pe cel anti-gripă aviară!”

Mihai Traistariu se ofera sa fie cobai in cazul vaccinului anti-COVID-19

Un artist șochează România după ce a cerut să fie cobai pentru vaccinul anti-COVID-19 și susține că l-a făcut și pe cele de gripă aviară. Vaccinul anti-coronavirus este pe punctul de a ajunge în România, potrivit autorităților, cel mai probabil la începutul lunii decembrie. Primele vor fi vaccinate cadrele medicale, însă vaccinul a creat deja controverse. Se pune problema efectelor secundare ale vaccinării. Cu toate astea, Mihai Trăistariu vrea să fie fi primul care să beneficieze de acesta.

Mihai Trăistariu, dispus să fie imunizat primul cu vaccinul anti-COVID. ”Nu cred că ne bagă cip-uri, că ne omoară”

Mihai Trăistariu s-a arătat interesat să fie cobai pentru vaccinul anti-COVID, adică să fie primul vaccinat, chiar dacă unele guri susțin că vaccinul are oarece efecte secundare, scrie impact.ro.

Pe de altă parte, Mihai Trăistariu postează zilnic mesaje împotriva măsurilor de prevenție nejustificate și exagerate, luate de autoritățile din țara noastră.

Mihai Trăistariu încurajează vaccinarea

Sper să se termine, sper că vaccinul o să rezolve problema și să nu fie doar un fâs. Eu o să mi-l fac primul, eu mi-am făcut și la gripa aviară vaccinul și nu am avut nimic. Eu încurajez oamenii să-și facă vaccinul, nu cred în atâtea speculații, că ne bagă cip-uri, că ne omoară.

Nu cred așa ceva! Pur și simplu, cred că vaccinul în masă o să oprească pandemia, pe tot globul. Și atunci o să încurajez vaccinul”, a declarat artistul, în exclusivitate pentru impact.ro.

Carantina face ca artiștii să se prostitueze în anumite moduri pentru bani

Autoritățile, în urma înmulțirii cazurilor de coronavirus, au decis să bage în carantină Constanța,  localitate unde locuiește și Mihai Trăistariu. Acesta este de părere că intrarea municipiului în carantină îi distruge pe artiști din punct de vedere financiar, aceștia ajungând să se ”prostitueze” în diferite moduri pentru bani.

Carantina mă afectează foarte tare, noi oricum suntem blocați pe concerte și evenimente și ei nu înțeleg că totuși artiștii nu știu să facă altceva. Eu cunosc o grămadă de colegi care sunt disperați, nu știu să facă altceva, nu au surse de venit. Și atunci oamenii ăștia nu au cum să trăiască. Eu sunt mai norocos că am garsonierele și m-am salvat cu ele în vară, am strâns toți banii deoparte și îi țin până vara viitoare.

Artiștii s-au reorientat pentru a face un ban

Mi se pare frustrant să stau cu niște bani un an de zile în bancă ca să trăiesc așa. Nu suport ideea. Eu sunt un  tip activ, vreau să muncesc, să fac ceva. Și aveam nevoie de activitate. Ne-au distrus pe toți! Puteau să ne lase cu distanțare, din doi în doi metri, cum o fi!”, se plânge Mihai Trăistariu.

De asemenea, Mihai a făcut dezvăluri-șoc. ”Am colegi care trebuie să se împrumute, trăiesc pe banii părinților, sunt vai de capul lor! Unii s-au făcut vânzători de viori, nu vreau să zic cine, că mi-e rușine. O artistă face videochat, unul e vânzător la magazin, oamenii trebuie să trăiască și să facă altceva. E îngrozitor! Mi-e jenă să dau nume”, a mai spus artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI