Armin Nicoară a spus adevărul despre sarcina Claudiei Puican. Ce se întâmplă în familia celor doi: „Mergem la doctor” VIDEO EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
03 04. 2023

Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 6 ani! După ce au început să colaboreze pe plan profesional, cei doi s-au îndrăgostit și relația lor a ajuns foarte departe. Astfel, anul trecut au ajuns în fața altarului, iar acum, urmează să se mute la noua casă din Timișoara. Dorința lor cea mai mare în acest moment este să aibă un copilaș și se pare că sunt pe drumul cel bun.

Armin Nicoară, adevărul despre sarcina Claudiei Puican

După speculațiile din presă, conform cărora Claudia Puican ar fi însărcinată, Armin Nicoară a decis să vorbească pe marginea acestui subiect. Îndrăgitul cântăreț nu a oferit, însă, un răspuns concret privind certitudinea unei sarcini, preferând să fie ceva mai discret.

A dat asigurări că atunci când burtica partenerei sale va fi vizibilă, „o să vin în fața dumneavoastră”.

„Avem 6 ani împreună și ne dorim un copil în viață noastră! Nu vreau să vorbesc că nu știu dacă este momentul 100%. Dacă un pic o să crească burtica, o să vin în fata dumneavoastră. Nu vreau să vorbesc mai mult pentru că acum mergem la câteva consultații, mergem la doctor!’’ A declarat artistul în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Se vor muta în casă nouă

De altfel, cei doi urmează să se mute la noua casă în scurt timp! Se pare că Armin Nicoară și Claudia Puican nu au mers deloc la noua locuință, pentru a veni cu sfaturi sau cu idei, totul fiind pregătit în detaliu de mama și de fratele artistului!

Claudia, însă, se pare că a venit cu câteva reproșuri! Artista ar fi vrut să se implice mai mult!

„Momentan eu stau la Claudia. Nu am ajuns niciodată în noua casă de când se face, ci doar pentru a confirma daca îmi place gresia, parchetul. Fratele meu se consultă cu mama, el vine cu ideile, iar eu prin telefon confirm.

Nu sunt pretențios, gusturile familiei mele sunt foarte bune. Claudia are puține emoții. La început spunea că ea vrea să fie cea care alege, dar i-am explicat că mama știe mai bine. Acum că a văzut că totul a ieșit bine, abia așteaptă să ne mutam!”, a mai declarat Armin Nicoară.

Citește și: Situație disperată pentru Armin Nicoară și Claudia Puican. Sunt urmăriți și la miezul nopții: ce măsuri de protecție și-au luat EXCLUSIV