Armin, fiul lui Andrei Duban, este de o frumuseţe rară! Pe cine moşteneşte cel mai mult

de: Ana Chivu
19 09. 2019

Băiețelul familiei Duban se transformă ușor într-un adevărat flăcău! Prietenii din mediul virtual al soților Duban se miră în continuu de frumusețea și gingășia sa. Grațiela și Andrei nu împărtășesc prea multe din intimitatea lor, dar le mai scapă din când în când câte o fotografie cu raza lor de soare. Cât de mare a crescut Armin și pe cine moștenește la frumusețe?

Armin, copilul familiei Duban, de-o frumusețe rară!

Grațiela și Andrei Duban au o relație extrem de frumoasă deja de mulți ani, atât de mulți încât nimeni nu ar crede că ceva grav s-ar întâmpla astfel încât să-i despartă. Rodul iubirii lor crește văzând cu ochii, iar ei îl acompaniază cu cele mai bune învățăminte și sfaturi pentru o cât mai bună evoluție.

Majoritatea internauților care îi urmăresc pe soții Duban pe rețelele de socializare spun că micuțul o moștenește pe mamă la frumusețe și pe tată la dezinvoltură și naturalețe.

Pe cine moștenește Armin, copilul familiei Duban, la frumusețe?

„El își mai dorește un copil”

Cu toate că aceștia au afirmat că își doresc să-și măreasă familia încă de dinainte de a-l aduce pe Armin de la maternitate, acest lucru nu s-a întâmplat nici acum. Andrei, cu 14 ani mai în vârstă decât Grațiela, susține că timpul se scurtează din ce în ce mai tare, astfel că ar dori încă un moștenitor. Grațiela…parcă ar mai sta.

„El își mai dorește un copil. Și eu. Nu pot să zic că nu, dar nu acum. Aștept să mai crească Armin, ca să fie un ajutor de nădejede pentru mine. Acum nu mă gândesc pentru că mai am câteva proiecte de teatru pe care trebuie să le duc la bun sfârșit. Dar vedem ce ne oferă viața”
Grațiela Duban

„Da. Să mai așteptăm vreo 10-20 de ani și după aceea ne hotărâm. Serios acum. Ne dedicăm fiului nostru 100%. Vom avea timp să-i facem un frățior. Ce frățior. O fetiță este mai bine. O fetiță!”
Andrei Duban