Show-ul făcut de Arhiepiscopul Teodosie: slujbă, cățărat pe turla bisericii. „Satana, pe când la paralele?”

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, este din nou în atenția utilizatorilor de internet. Imaginile cu Înalt-prea-sfințitul cocoțat pe turla unei biserici au devenit virale în ultima săptămână și pot fi văzute pe Impact.ro.

S-a întâmplat în data de 3 mai, de sărbătoarea Izvorul Tămăduirii, marcată de arhiepiscop la Mânăstirea Dervent din județul Constanța.

Teodosie a fost filmat în timp ce sfințea crucile Bisericii Dervent după ce s-a cățărat pe turlă. Arhiepiscopul rostea rugăciunile de la microfon iar credincioșii îl urmăreau de la sol cu capetele ridicate.

„Care i scopul de trebuie să stea acolo? Doamne păzește slujba nu mai poate fi ținută normal?” Comentariu, pagina de Facebook „B.O.R fără corupți”

Înaltul prelat a oficiat slujba la una dintre cele mai mari biserici care s-a ridicat în Dobrogea, o construcție începută de mai mulți ani.

„Ăsta e zdravăn la cap ? SATANA îl vede !” Comentariu, pagina de Facebook „B.O.R fără corupți

Teodosie – de la cisternă și elicopter, la turla bisericii

În mod obișnuit, crucile bisericilor sunt sfințite la sol și ulterior montate sau se găsesc formule pentru oficierea ceremoniei fără ca preoții să urce pe cupolele bisericilor. De această dată, Teodosie a ales să oficieze de la înălțime.

Arhiepiscopul Tomisului și-a făcut un obicei din a transforma slujbele importante în adevărate show-uri de televiziune.

De Bobotează, Teodosie sfințește apa de pe cisterne.

„Sataniști, mai bine ar lucra ceva.” Comentariu, pagina de Facebook „B.O.R fără corupți”

A rămas celebru și pentru faptul că a sfințit crucile de pe biserica mănăstirii Strunga de la Oltina din elicopter. „Intervenția” cu aparatul de zbor era necesară, spuneau reprezentanții lui Teodosie, pentru că biserica respectivă se află într-o zonă accidentată.

„Ipocriții! Numai creștini nu sunt hoții ăia!” Comentariu, pagina de Facebook „B.O.R fără corupți”

Citește tot materialul pe impact.ro!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI