Are sau nu Denise Rifai un iubit? Ce spune vedeta Kanal D despre viața ei amoroasă

Are sau nu Denise Rifai un iubit? Ce spune vedeta Kanal D despre viața ei amoroasă
Denise Rifai, mărturii despre viața sa amoroasă

Denisa Rifai a devenit vedeta momentului, mai cu seamă de când a atins succesul cu celebra sa emisiune. Toată lumea se întreabă dacă aceasta are sau nu un partener. Ce a spus prezentatoarea de la Kanal D despre viața ei amoroasă?

Ce spune Denise Rifai despre viața sa amoroasă?

Denise Rifai este una din cele mai iubite prezentatoare de la ora actuală din România. Aceasta a reușit să atingă succesul cu proiectul său de la Kanal D, iar odată cu vizibilitatea oferită de emisiune telespectatorii au început să aibă din ce în ce mai multe curiozități despre ea.

Cea din urmă face parte din categoria vedetelor care au reșit să țină departe de public multe detalii despre viața personală. Realizatorul emisiunii ’40 de întrebări’ a recunoscut că a suferit foarte mult din cauza unei relații din trecut, dar acum se poate declara categoric o femeie fericită.

Recent, aceasta a făcut dezvăluiri din viața sa amoroasă, lucru la care puțini s-ar fi așteptat. Denise Rifai are 40 de ani și a fost invitată la podcast-ul lui Damian Drăghici, acolo unde a oferit unele amănunte din viața de dincolo de micile ecrane. Întrebată dacă există în prim-plan un bărbat în viața sa, aceasta a spus: „Există, normal, un bărbat în viața mea. Trebuie să existe. (…) Iubesc.”

Jurnalista a ținut să precizeze că știe și ce înseamnă eșecul în dragoste, dar cu toate astea preferă să privească mereu partea plină a paharului. De asemenea, ea nu s-a oprit aici cu mărturiile. Prezentatoarea a declarat și că bărbatul perfect în viziunea sa este unul care să îi ofere siguranță, să fie foarte inteligent și să aibă răspunsurile la întrebările sale.

„Am învățat foarte mult din relații”

„Am învățat foarte mult din relații. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea, eu sunt ce sunt acum și datorită lor. Există un el pe care eu l-am iubit foarte mult.

Bărbatul din viața mea, ca să poată să fie bărbatul din viața mea, trebuie să-mi dea siguranță. Trebuie să mă simt în siguranță lângă el. Trebuie să fie foarte inteligent. Să aibă răspunsuri unde ale mele nu mai există”, a precizat îndrăgita vedetă.

„Mereru mi-a spus că o să sufăr mult”

Denise Rifai este absolventa a două facultăți: Facultatea de Studii Economice din București și Facultatea de Limbi Străine – Secția Engleză – Arabă. Aceasta a declarat că a ținut mereu cont de sfatul părinților ei, dar în ceea ce privește cariera a decis să își urmeze propriul instinct și să-i înfrunte pe cei dragi.

„Tata era un bărbat clasic și mereu mi-a spus că presa nu e potrivită pentru o femeie, și că o să sufăr foarte mult. Așa a fost. Dar, cu toate acestea, eu țin seama foarte mult de cuvântul părinților mei. Însă, în privința meseriei, pentru că este tot ce iubesc mai mult pe lume, mi-am înfruntat tatăl și nu-mi pare rău”, a mai detaliat jurnalista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI