Arbitrul „acuzat” de Xavi că a luat bani, implicat într-un dosar de prostituție și trafic de droguri. A fost arestat după o orgie – VIDEO

Arbitrul „acuzat” de Xavi că a luat bani, implicat într-un dosar de prostituție și trafic de droguri. A fost arestat după o orgie - VIDEO

Oficialii clubului FC Barcelona au anunțat că vor face plângere la UEFA, după meciul pierdut cu Inter, în runda cu numărul trei din grupele Champions League. Nu înțeleg cum brigada de arbitri nu a acordat echipei lui Xavi un penalty și a anulat un gol valabil, sub privirile îngăduitoare ale celor din camera VAR. Jurnaliștii au „scotocit” în trecutul „centralului” și a aflat că a fost implicat în dosar penal foarte stufos.

FC Barcelona face plângere la UEFA, după meciul cu Inter

FC Barcelona a pierdut cu 1-0 duelul din deplasare cu Inter și a ajuns pe locul trei într-o grupă în care lider este Bayern Munchen. Catalanii au avut un gol anulat și un penalty neacordat pe care le-au reclamat în timpul partidei și se pregătesc să facă o plângere la UEFA din cauza arbitrajului. Xavi i-a făcut semn arbitrului de centru că a luat bani și ar putea fi suspendat.

Meciul a fost condus de la centru de slovenul Slavko Vincic, care a fost ajutat de Tomaz Klancnik și Andraz Kovacic, în timp ce Rade Obrenovic a fost al patrulea oficial. În camera VAR s-a aflat Polvan Boekel, asistat de Dennis Higler. Primul a fost în camera VAR și la meciul Bayern – FC Barcelona 2-0, iar catalanii au strigat și atunci că nu li s-a acordat un penalty.

„Centralul” partidei, implicat într-un scandal monstru în 2020

Arbitrul sloven care a condus partida la centru a fost implicat într-un scandal uriaș în anul 2020. Slavko Vincic a fost arestat în timpul unei orgii la care au participat 9 femei și 26 de bărbați. A fost suspect într-un dosar de prostituție, trafic de droguri și port ilegal de arme. Poliția a găsit în casa respectivă 14 pachete de cocaină, 10 pistoale, 3 veste de protecție și peste 10.000 de euro, în diverse valute.

„Am avut o întâlnire de afaceri, după care a venit o invitație la o petrecere, căreia i-am dat curs, ceea ce s-a dovedit a fi o mare greșeală, pe care o regret. Nu am avut nimic de-a face cu ceilalți oameni arestați, nici nu-i cunoșteam”, spunea Vincic atunci pentru presa din țara natală.

Vincic a spus în momentul respectiv că după ce au luat declarații, polițiștii au ajuns la concluzia că nu este vinovat de nimic și i-au dat drumul.