Xavi, gest controversat în meciul în care FC Barcelona a fost învinsă de Inter. Rezultatele complete din Champions League

Xavi, gest controversat în meciul în care FC Barcelona a fost învinsă de Inter. Rezultatele complete din Champions League

Xavi este un car de nervi! FC Barcelona a pierdut cu 1-0 duelul cu Inter, iar antrenorul catalan este convins că brigada de arbitri nu a acordat o lovitură de la 11 metri echipei sale. A făcut și un gest pentru care ar putea fi suspendat. A fost o seară agitată în grupele Champions League, iar cele mai multe goluri s-au marcat în duelul dintre Ajax și Napoli.

Xavi le-a făcut arbitrilor semn că au luat bani

Xavi a luat foc pe bancă în meciul Inter – FC Barcelona, 1-0, din etapa cu numărul trei din grupele Champions League. Antrenorul catalan a dat vina pe arbitraj după această înfrângere. Cea mai controversată fază a avut loc în prelungirile partidei de pe Meazza. Mingea l-a lovit în mână pe Dumfries, dar nu s-a acordat lovitură de la 11 metri (VIDEO AICI). A fost momentul în care Xavi le-a făcut arbitrilor semn că au fost plătiți.

„O rușine. Xavi le face semn arbitrilor că sunt plătiți și susține că sunt corupți. Aștept ca UEFA să ia măsuri”, a postat celebrul jurnalist Tancredi Palmeri, pe Twitter.

Imediat după meci, Xavi s-a dus să-i ceară socoteală arbitrului, dar nu a primit niciun răspuns. Și-a vărsat supărarea la conferința de presă.

„Sunt supărat. Ar trebui să iasă arbitrii și să-și explice deciziile, pentru că noi nu înțelegem nimic. I-am cerut arbitrului să-mi explice deciziile după meci și a refuzat. Ceea ce am trăit astăzi este o nedreptate. Pentru mine a fost henț clar”, a declarat antrenorul formației FC Barcelona.

Rezultatele primei zile din etapa a treia din grupele Champions League

A fost o zi cu multe goluri în Champions League. Napoli a marcat de șase ori pe terenul lui Ajax, iar Bayern a semnat cinci reușite în duelul cu Plzen. Cel mai surprinzător rezultat s-a înregistrat în Belgia unde Atletico Madrid a fost învinsă de Brugge.

Bayern – Plzen 5-0
Marseille – Sporting 3-1
Ajax – Napoli 1-6
Brugge – Atletico Madrid 2-0
Porto – Leverkusen 2-0
Frankfurt – Tottenham 0-0
Inter – Barcelona 1-0
Liverpool – Rangers 2-0