Arabii i-au dat replica Simonei Halep. Ce au anunțat după vestea dată de româncă

Arabii i-au dat replica Simonei Halep. Ce au anunțat după vestea dată de româncă
Arabii, replică după decizia Simonei Halep de a se retrage de la turneul din Dubai

Simona Halep i-a anunțat pe organizatorii turneului de la Doha că nu va participa în acest an la turneu. CEO-ul competiției din Dubai a comentat decizia româncei. „Ne-ar fi plăcut s-o vedem”, au replicat arabii.

Simona Halep s-a retras de la Doha. Arabii de la conducerea turneului din Dubai au replicat

Simona Halep nu și-a motivat decizia de a se retrage de la turneul din Dubai. Cel mai probabil, sportiva noastră nu este refăcută sută la sută din punct de vedere fizic. Astfel, ea nu-și va putea apăra titlul de la Dubai câștigat anul trecut după o finală dramatică împotriva Elenei Rybakina. Confruntarea din ultimul act al întrecerii din Emirate a fost desemnată de WTA ca fiind meciul anului 2020 în circuitul feminin.

„Simona Hale este regina Dubaiului, din nou!”, se auzea strigând pe teren atunci.

Retragerea româncei vine în contextul în care Ashleigh Barty, Naomi Osaka și Serena Williams au anunțat că nu vor participa la duelul din Dubai. De asemenea, nici Bianca Andreescu, dar și Sofia Kenin nu vor fi prezente. În cazul lor este vorba despre accidentări, canadianca venind după o perioadă de mai bine de un an în care a stat departe de teren. În ceea ce o privește pe campioana Australian Open 2020, aceasta s-a operat de apendicită.

Reacția organizato rilor turneului 

Așadar, chiar dacă va pierde puncte, Simona va rămâne pe locul trei în clasamentul WTA. Ea a atins o bornă istorică, ajungând la peste 350 de săptămâni consecutive petrecute în top 10 WTA. Următorul turneu la care va lua parte este cel de la Miami, care va debuta pe 24 martie.

„Ne-ar fi plăcut s-o vedem pe Simona la Dubai, dar îi respectăm decizia de a pune sănătatea pe primul loc. Sperăm că se va simți mai bine și s-o vedem înapoi pe teren în curând”, a spus Colm McLoughlin, conform Gulf News.

A confirmat prezența la turneul WTA de la Miami

Organizatorii turneului WTA 1000 de la Miami au anunțat că Simona Halep va fi prezentă la competiția care se va desfășura în Statele Unite ale Americii, în intervalul 23 martie – 3 aprilie. La meciul care se va disputa pe hard și-au anunțat prezența toate jucătoarele din top 10 WTA, cum ar fi liderul mondial Ashleigh Barty, proaspăta campioană de la Australian Open, Naomi Osaka, sau Serena Williams. Pe lista publicată de organizatorii turneului mai apar nume precum: Patricia Țig, Sorana Cîrstea și Irina Begu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI