Angela Merkel a pus ochii pe Simona Halep. S-a aflat abia acum, ce a spus despre româncă

Angela Merkel a pus ochii pe Simona Halep. S-a aflat abia acum, ce a spus despre româncă
Angela Merkel a pus ochii pe jucatoarea de tenis, Simona Halep

Ce legătură este între Simona Halep și Angela Merkel. Se pare că sportul este cel mai mare ambasador, îndeosebi pentru România. Din nefericire însă, în ultimii ani, performanțele sportivilor noștri devin tot mai rare, iar problemele financiare și de logistică sufocă mișcarea sportivă din România. Însă până ce sistemul va fi total reformat, România va trăi numai prin performanțele individuale ale unor mari sportivi.

Angela Merkel a pus ochii pe Simona Halep

Și cel mai bun exemplu este însă Simona Halep, care rezistă de ani de zile în eilita unui sport competitiv precum tenisul. Aceasta a reușit performanțe remarcabile, ce au bucurat întreaga Românie, iar faima sa a atins cel mai înalt nivel. De menționat este că Simona Halep a câștigat două turnee de Grand Slam, pe cele de la Roland Garros și, în special, cel mai prestigios turneu din tenis, și anume, Wimbledon.

De asemenea, Simona Halep a mai disputat două finale, două la Paris și una la Australian Open. Mai mult, între anii 2017 și 2018, Simona Halep a ocupat primul loc în ierarhia mondială. La vârsta de 29 de ani, Simona Halep este unul dintre cele mai mari nume din sportul mondial, având fani în toată lumea. Iar una dintre admiratoarele Simonei Halep este chiar prima femeie cancelar din istoria Germaniei, și anume, Angela Merkel. Astfel că una dintre cele mai puternice conducătoare de țară din lume urmărește cariera sportivei noastre de ani de zile.

Angela Merkel, întrebări despre ”fetița talentată”

De precizat este că George Cosac a fost invitat la GSP Live, iar acolo a povestit un episod remarcabil, legat de Simona Halep. În urmă cu ceva ani, fostul președinte al Federației de Tenis a însoțit-o pe Simona Halep la o întâlnire cu minisrul de externe de la acea vreme. Iar acesta i-a spus că avea admiratori la cel mai înalt nivel.

Se întâmpla înainte ca Simona Halep să obțină primul turneu de Grand Slam. Însă chiar și așa, jocul Simonei Halep a atras atenția. Însăși Angela Merkel a remarcat-o pe Simona Halep, iar, potrivit ministrului respectiv, îl ”hărțuia” cu întrebări despre Simona Halep. Și cum se întâlneau pe holurile Parlamentului European, cum i se puneau întrebări despre ”fetița talentată” cu performanțe frumoase. Așadar, Simona Halep avea deja un mare fan.

După eliminarea de la Australian Open, Simona Halep o să ia o pauză forțată și nu va ajunge la turneul de la Dubai. Chiar și așa, fostul lider mondial are obiective importante, și anume o medalie la Olimpiadă este prioritate pentru Simona, care nu renunțăla ideea de a triumfa la New York ori în Australia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI