Ar putea fi cea mai ciudată relație de prietenie: ce ”leagă” un urs, un leu și un tigru

La prima vedere, toate animalele sunt la fel, au un comportament similar când fac parte din aceeași specie și ajung să se agreseze când aparțin unor specii diferite. Există însă și excepții de la această regulă.

Un leu, un urs și un tigru ar avea mari șanse să fie dușmani de moarte în sălbăticie. Toate cele trei specii de animale sunt definite printr-un grad semnificativ de agresivitate, o obsesie pentru protejarea puilor și o lipsă de amiabilitate în tratarea conflictelor. În mod inevitabil însă, nu toate animalele sunt la fel.

În imaginile alăturate, se poate vedea cel mai ciudat grup de prieteni. Aceștia sunt un leu, un urs și un tigru. Numele lor sunt Leo, Baloo și Shere Khan. Dacă nu era evident, acestea sunt nume inspirate din Cartea Junglei.

Relația celor trei durează de aproximativ 20 de ani și, în tot acest timp, au fost inseparabili, chiar dacă începutul relației lor nu este sub nici o formă o poveste fericită. Cei trei își petrec viața împreună în cadrul adăpostului pentru animale intitulat Arka lui Noe (Noah`s Ark Animal Shelter) din George, Statele Unite ale Americii.

În 2001, cei trei au fost salvați de către un echipaj al poliției locale,  cu ocazia intervenției asupra unui grup de traficanți de droguri. Au fost descoperiți în pivnița unei case din Atlanta, unde au fost victime ale unui tratament inuman. La momentul respectiv, cei trei erau pui, cu o vârstă mai mică de un an.

Acum aproape 20 de ani, cei trei erau incredibil de speriați, malnutriți și plin de paraziți interni și externi. Leo avea o rană gravă la nas pentru că era ținut într-o cutie mică. Baloo era să-și piardă viața din cauza unei zgarde strâmte care a intrat i-a intrat în carne, pentru că nu a fost relaxată când ursul a crescut în dimensiune. Toți trei au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar acum sunt mai frumoși ca niciodată, iar postările virale cu ei au devenit virale.

leu urs tigru poza

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI