”Ar fi o lovitură. Cine îl ia face o afacere”. Fotbalistul din România care l-a impresionat pe Dumitru Dragomir

de: Beatrice Dumitru
02 08. 2023

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a pus ochii pe un un fotbalist din Superligă, despre care spune că va avea un viitor strălucit, iar echipa care îl va transfera va face o afacere importantă cu el. Cine este fotbalistul pe care pariază Dumitru Dragomir.

Jucătorul din Superligă pe care pariază Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a fost impresionat de un jucător din Superligă, după evoluțiile din acest început de campionat. Este fundaș, are 20 de ani și evoluează pe postul de fundaș stânga, fiind cotat de Transfermarkt la 200.000 de euro. Acesta este și internațional U20.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de fotbal a făcut referire la jucătorul lui Dinamo, Costin Amzăr, crescut chiar la academia ”câinilor”. Fundașul a fost piesă de bază în formația care a promovat în Superligă, are 42 de meciuri în tricoul ”ros-albilor” și un gol marcat în toate competițiile. Dumitru Dragomir susține că cine îl va transfera va face o afacere importantă.

Costin Amzăr în meciul cu Universitatea Craiova din prima etapă a Superligii. Sursa foto: Sport Pictures

”Fundașul stânga de la Dinamo, puștiul ăla, Amzăr, ar fi o lovitură! Cine îl ia face o afacere pe 10-15 ani de acum înainte!”, a spus Dumitru Dragomir la GSP Live.

S-a speculat că ar fi dorit de Rapid, împreună cu Lamine Ghezali

Costin Amzăr și Lamine Ghezali nu au făcut parte din lotul lui Dinamo pentru meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-3. Imediat, s-a speculat că aceștia ar fi fost ofertați de Rapid și au fost menajați în vederea unui transfer.

Antrenorul Ovidiu Burcă a lămurit situația și a spus că atât Lamine Ghezali, cât și Costin Amzăr s-au confruntat cu probleme medicale. Și clubul Dinamo a reacționat și a transmis că nu există nicio ofertă pentru cei doi jucători.

”Nu există tratative sau discuții oficiale în acest sens. Planul sportiv este primordial pentru Dinamo și ne dorim să păstrăm toți jucătorii importanți”, a transmis și Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo.

Dinamo se află pe ultimul loc în clasamentul Superligii după trei etape, fără niciun punct. Echipa lui Ovidiu Burcă a marcat un singut gol și a încasat șapte din duelurile cu Universitatea Craiova, FCSB și Sepsi. În runda a patra, ”roș-albii” vor juca cu ”U” Cluj.