01 aug. 2023 | 00:49

Dinamo – Sepsi 0-3. ”Câinii” rămân fără victorie în noul sezon. Este pe ultimul loc în clasament. ”Lumea începe să își piardă răbdarea”

Sport
Dinamo - Sepsi 0-3. ”Câinii” rămân fără victorie în noul sezon. Este pe ultimul loc în clasament. ”Lumea începe să își piardă răbdarea”
Dinamo - Sepsi 0-3. ”Cainii” raman fara victorie in noul sezon. Este pe ultimul loc in clasament

Dinamo rămâne fără victorie în Superligă și după meciul cu Sepsi și ajunge la trei înfrângeri din tot atâtea partide. Echipa lui Liviu Ciobotariu s-a impus cu scorul de 3-0 și rămâne fără gol primit în acest nou sezon. Etapa viitoare, Dinamo va juca cu ”U” Cluj, în timp ce pentru Sepsi urmează returul cu CSKA Sofia din preliminariile Conference League.

Dinamo, trei înfrângeri din trei partide

Dinamo a ajuns la trei înfrângeri consecutive în acest sezon al Superligii, cu un singur gol marcat în derby-ul cu FCSB și cinci primite. ”Câinilor” le-a lipsit cel mai important jucător, Lamine Ghezali, care a acuzat probleme medicale înaintea partidei.

Sepsi a deschis scorul în minutul 41, prin Safranko, cel care a înscris din interiorul careului, după o pasă perfectă a lui Varga. Dinamo a avut șansa să revină pe tabelă în minutul 72, dar Larrucea a șutat în bara transversală. După alte 11 minute, Sepsi și-a dublat avantajul, în urma reușitei lui Alimi, validată după analiza VAR, pentru ca în prelungiri, în minutul 90+6, Aganovic a stabilit scorul final, Dinamo – Sepsi, 0-3.

Dinamo - Sepsi 0-3. ”Câinii” rămân fără victorie în noul sezon. Este pe ultimul loc în clasament

Ce a spus Ovidiu Burcă după eșecul cu Sepsi

După acest rezultat, Dinamo se află pe ultimul loc al clasamentului, fără niciun punct, în timp ce Sepsi a urcat pe locul trei, cu șapte puncte, fiind singura echipă fără gol primit după trei etape disputate. Ovidiu Burcă, antrenorul ”roș-albilor” a spus ce îi lipsește lui Dinamo în acest start de sezon.

Nu am ce să le reproșez jucătorilor. Au fost câteva momente psihologice. Poate că dacă reușeam să înscriem noi primii alta era soarta meciului. Rămânem cu un joc mult mai solid. Scorul este total nedrept, injust, dar așa este fotbalul.

Parcă lipsește încă puțin să ajungem unde ne dorim. Scorul arată o diferență mult prea mare, pe teren nu a fost așa. Am arătat în multe momente un joc bun, pe care l-am controlat. Am avut ocazii, trebuie să continuăm așa. Știu ca lumea începe să își piardă răbdarea, dar eu trebui să rămân calm, echilibrat.

”Mai sunt discuții cu anumiți jucători. Realitatea jocurilor ne arată și lipsurile pe care le avem. Meciurile astea 3 ne-au arătat că avem niște lipsuri. Totuși, noi cu ele trebuie să ne comparăm, aici tindem să ajungem. Nu putem să fim la Dinamo și să spunem că vrem să ne salvăm de la retrogradare anul ăsta”, a spus Ovidiu Burcă la finalul partidei cu Sepsi.

Fanii lui Dinmo au scandat ”România!, România!”. Cum a reacționat galeria lui Sepsi

Stadionul ”Arcul de Triumf” a fost plin, cu aproximativ 7.000 de spectatori în tribune, iar fanii lui Dinamo au încurajat echipa pe tot parcursul meciului. De mai multe ori pe durata partidei, suporterii ”câinilor” nu au ratat ocazia și au scandat ”România, România” și la un moment dat tot stadionul s-a ridicat în picioare.

Prezentă la meci, galeria echipei din Sf. Gheorghe a reacționat la scandare și a aplaudat, fără ca lucrurile să degenereze.

Digisport.ro
Decizia luată de FRF în cazul lui Dorinel Munteanu, care a oferit imagini cum rar se văd, la Oțelul - Dinamo
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Cum sunt înșelați românii. Plătesc mai mult pentru produse false
Spynews.ro
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
De nerecunoscut! Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată la 44 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fanii au dat zoom
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Pensionarii riscă să piardă sumele primite în plus la recalculare. Milioane de decizii, reanalizate
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. Ce s-a descoperit acum în casa lui Gheorghe Dincă
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro