12 sept. 2018 | 22:19

Lansare iPhone Xs și Xs Max: care sunt cele mai importante noutăți

Știri generale
Lansare iPhone Xs și Xs Max: care sunt cele mai importante noutăți

Apple a anunțat iPhone Xs, Xs Max și Xr. Cel mai mare ecran e pe Xs Max cu 6,5 inci, cel mai mic e pe Xs cu 5,8 inci.

Cele mai importante știri despre iPhone Xs și iPhone Xr


Știrea inițială publicată la 20:55.

Trecem peste introducerea și laudele oferite de către Apple celor de la… Apple. Tim Cook a ținut să anunțe că există, global, peste 2 miliarde dispozitive ale producătorului.

Așa cum era de așteptat, ce e mai bun rămâne la final, astfel că pentru iPhone Xr, iPhone Xs și Xs Max așteptarea mai durează o scurtă vreme.

Între timp, însă, a fost prezentat noul Apple Watch. Ceasul are un ecran cu 30% mai mare decât modelul anterior, datorită display-ului care renunță la margini. Ceasul are o rotiță îmbunătățită, care îți oferă și feedback haptic.

Un nou senzor de monitorizare a pulsului a fost integrat în Apple Watch 4, iar acum, îți va trimite notificări dacă descoperă că ritmul tău cardiac nu e în parametri normali. Poți chiar să îți faci și o electrocardiogramă cu ceasul, un lucru nemaiîntâlnit pe un astfel de purtabil până acum.

Durata de viață a bateriei este aceeași ca până acum, de aproximativ 18 ore. Dacă desfășori activități în aer liber și ai nevoie de o conexiune GPS constantă, ceasul te va ajuta timp de 6 ore. Ceasul va costa 399 de dolari în varianta cu GPS și 499 de dolari în varianta cu conectivitate celulară. Noul ceas va fi disponibil la precomenzi începând cu 14 septembrie, iar livrările vor începe de pe 21 septembrie. watchOS 5 va fi disponibil pe 17 septembrie.

Zvonurile pe care le-am tot auzit în ultima vreme despre noile iPhone Xs și Xs Max nu au fost deloc departe de adevăr.

iPhone Xs este primul dintre cele trei telefoane care vede lumina zilei. Smartphone-ul este disponibil în variantele auriu, argintiu și Space Gray și vine cu rezistență IP68 la apă și la praf.

Telefonul are ecran de 5,8 inci și rezoluția de 2.436 x 1.125 pixeli, la o densitate de 458 ppi. Ecranul OLED are cea mai mare densitate de pe un iPhone lansat până acum.

iPhone Xs Max vine cu un ecran mai mare, de 6,5 inci, așa cum se știa deja.

Este prezentată și ”inima” noilor telefoane, procesorul A12 Bionic. Are șase nuclee, dintre care două sunt de performanță ridicată, iar celelalte patru sunt economice energetic.

Procesorul e primul de la Apple creat pe procesul de fabricație de 7 nm și are 6,9 miliarde de tranzistori. Per total, procesorul ar trebui să fie cu 15% mai rapid decât A11. Și placa video e cu 50% mai performantă decât cea anterioară.

Noua unitate neurală e capabilă să proceseze 5 trilioane de operațiuni pe secundă.

Camera are un sistem dual, unul dintre senzori are 12 MP și este wide-angle, iar celălalt are tot 12 MP, doar că este telefoto. Blițul este îmbunătățit. Camera foto wide-angle are f/1.8, în timp ce cealaltă are f/2.4.

Pe partea din față, există o cameră de 7 megapixeli, cu f/2.2 și cu un senzor mai rapid.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro