Apelul la 911 în cazul lui Matthew Perry a fost făcut public. Detaliul bizar care a fost observat imediat pe bucata audio

de: Mariana Olteanu
30 10. 2023

Noi detalii despre moartea celebrului actor Matthew Perry ies la iveală. Apelul făcut la 911 de către un bărbat a fost înregistrat și publicat de către presa internațională. Ce detaliu le-a atras atenția?

Apelul la 911, făcut public

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Pompieri din Los Angeles, Brian Humphrey, a dezvăluit că a primit un apel la 911, sâmbătă, la 4:07 p.m., pentru o urgență în cazul unui posibil înec. Apelul se pare că a fost făcut de înainte ca familia actorului sa să ajungă la locul tragediei. În ciuda eforturilor medicilor, actorul nu a putut fi salvat.

Citește și: A murit actorul Matthew Perry, celebru din serialul „Friends”, acesta a fost găsit în locuința sa din Los Angeles fără suflare

Ce spune bărbatul?

La scurt timp, înregistrarea apelului a fost făcută publică. Potrivit  TMZ, înregistrarea surprinde un bărbat care se aude spunând:

„Agent 23. Salvare 23. EMS 9 la radio. Ca răspuns la înec.” Alte fragmente din înregistrarea de 16 minute au fost semnalizate.

Surse din cadrul poliției, au declarat pentru aceeași publicație că nu au fost găsite droguri la fața locului. La momentul actual, autoritățile fac demersuri pentru a afla cauza care a condus la producerea morții.

Citește și: Cine a fost Matthew Perry. Actorul din Friends a cheltuit milioane de dolari în lupta cu alcoolul şi drogurile, medicii nu îi mai dăduseră şanse la viaţă

Val de tristețe publică

Reamintim că, actorul a murit într-un mod tragic, după ce s-a înecat accidental. Moartea lui Perry a stârnit un val de trisețe publică în special în rândul fanilor serialului Friends, unde l-a interpretat pe Chandler. La acel moment, rolul neconvenţional i-a adus o nominalizare la premiile Primetime Emmy în 2002. Nu numi fanii serialului se arată triști ci și cunoscutul studio american de film și televiziune.

”Suntem devastaţi de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew era un actor incredibil de talentat şi o parte de neşters din familia Warner Bros. Television Group”, a transmis Warner Bros.

”Impactul talentului său pentru comedie a fost simţit în întreaga lume şi moştenirea sa va trăi în inimile multora. Este o zi dureroasă şi trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi şi tuturor fanilor săi devotaţi”, a transmis Television Group, pentru CNN.

Familia actorului se află în continuare în stare de șoc.

”Suntem zdrobiți de pierderea tragică a fiului și fratelui nostru iubit”, a spus familia.

”Matthew a adus atât de multă bucurie lumii, atât ca actor, cât și ca prieten.”

Citește și: Actorul celebru care a fost aproape să moară din cauza drogurilor. Dezvăluiri cutremurătoare