Apariție surpriză la volanul unui BMW, pe Dorobanți. Ce vedetă a făcut furori printre domnișoare (exclusiv)

Apariție surpriză la volanul unui BMW, pe Dorobanți. Ce vedetă a făcut furori printre domnișoare (exclusiv)
Apariție surpriză la volanul unui BMW, pe Dorobanți. Ce vedetă a făcut furori printre domnișoare

Ovidiu Lipan Țăndărică are 70 de ani, dar se comportă tot ca un puștan! Celebrul cântăreț a fost surprins pe străzile din Capitală într-o ipostază în care nu-l vezi prea des. Solistul conducea un bolid de lux și părea că a ieșit la ‘agățat’. Că deh, așa fac craii de București.

Legendarul toboșar al trupei Phoenix a ajuns la vârsta a treia, dar continuă să arate și să se poarte la fel ca un adolescent.

Cum a venit vremea frumoasă, Ovidiu Lipan Țăndărică și-a scos mașina decapotabilă din garaj, un BMW nou-nouț, și a dat o tură pe lângă cafenelele din Capitală. Don Juan-ul nostru nu s-a sfiit să se uite după domnișoarele care treceau prin zonă, semn că nu și-a pierdut simțul de mascul feroce.

Ovidiu Lipan Țăndărică, tot cu ochii după tinerele

În urmă cu ceva timp, Ovidiu Lipan Țăndărică a recunoscut că a avut o viață sentimentală agitată, dar tot și-ar dori să mai simtă fiorii iubirii.

Celebrul baterist a fost căsătorit o singură dată, cu o nemțoaică. Din iubirea lor a venit Alexander Leonard Lipan, care a studiat în Olanda, la Conservator.

‘Am avut o viață amoroasă tumultoasă, dar acum cred că nu e momentul să mai facem escapade. Încep să mă deștept și eu. Cât despre o nouă căsătorie îl las pe Dumnezeu să lucreze și poate că într-o bună zi va apărea iar un suflet care să-mi aline suferințele și cu care să mă pot înțelege. O femeie care să mi se potrivească e greu de găsit, eu fiind un rebel.

Îmi cunosc defectele, dar sunt un om atât de pașnic și de iubăreț încât sper să îmi găsesc un suflet tânăr, care să mă încarce energetic, să îmi dea fiorul iubirii’, a spus artistul pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI