Apariție șocantă pe Marea Neagră. Oamenii au filmat, complet terifiați de fenomen VIDEO

Apariție șocantă pe Marea Neagră. Oamenii au filmat, complet terifiați de fenomen VIDEO
Fenomen extrem la Marea Neagră. Oamenii au filmat neputincioși

Oamenii au filmat terifiați fenomenul care s-a petrecut sub ochii lor. Ce a apărut pe plaja din Marea Neagră? Localnicii și turiștii au rămas fără cuvinte. Specialiștii au avertizat populația cu privire la ceea ce urmează.

Fenomen extrem la Marea Neagră. Oamenii au filmat neputincioși

Localnicii și turiștii aflați la fața locului au rămas înmărmuriți de ceea ce s-a petrecut în fața lor. Aceștia s-au văzut neputincioși și au urmărit de la distanță totul, filmând fenomentul extrem care i-a lăsat fără cuvinte. Concret, o tornadă uriașă a apărut deasupra Mării Negre, în Ucraina. Aceasta a fost zărită cel mai bine lângă Odesa, în apropierea stațiunii Chernomorsk.

Tornada imensă a măturat marea pe data de 17 iunie, iar filmările au ajuns pe canalul Telegram „Overheard Odessa”. Meteorologii au avertizat în privința stării meteo. Vremea rea continuă să afecteze în special regiunile din sudul Ucrainei și să provoace astfel multe probleme pe tot teritoriul. Cernomorsk a fost totuși mai norocos pentru că stațiunea care se află în zona de sud nu a fost atinsă de vremea rea.

Localnicii au privit astfel de la distanță spectacolul naturii, fără să pățească nimic, deși majoritatea au rămas înmărmuriți de ceea ce ar fi putut face dacă altele ar fi fost condițiile. Cu toate astea, tornada formată în Marea Neagră nu s-a apropiat de coastă prea mult, dar la vremea aceea exista o navă nu foarte departe de vârtejul atmosferic ce putea să fie afectată serios.

Fenomenul a fost mai agresiv zilele trecute

Amintim că zilele trecute o altă tornadă puternică a străbătut satul Shirokoe din regiunea Zaporozhye. Fenomenul naturii a fost agresiv, iar vâltoarele au smuls acoperișurile din case și au ridicat bucățile în aer. Din fericire, nu au fost raportate daune la acea vreme. Astfel de elemente se regăsesc de obicei pe coasta Mării Negre. Starea vremii s-a înrăutățit peste noapte și în România.

  • Și România este afectată de vremea rea

„Da, este posibil ca în continuare în jumătatea estică şi mai ales partea de sud-est a ţării, mă refer la partea de est a Munteniei, Dobrogea, sudul Moldovei să fie cele mai afectate mai ales începând de joi noaptea şi pe parcursul zilei de vineri de cantităţi de precipitaţii mai importante şi să discutăm pe parcursul perioadei cu precipitaţii care să depăşească în continuare la nivel local 30-50 l/mp şi de intensificări ale vântului pe perioada ploilor cu viteză de 45-50 km/h, să vorbim de vijelii şi izolat căderi de grindină”
Elena Mateescu, director ANM

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI