Apariție rară a Corinei Chiriac la 72 de ani. Cum arată vedeta fără machiaj FOTO (exclusiv)

Apariție rară a Corinei Chiriac la 72 de ani. Cum arată vedeta fără machiaj FOTO (exclusiv)
Corina Chiriac a fost surprinsa nemachiata

Corina Chiriac, 72 de ani, a avut o apariție rară, adică a apărut complet nemachiată. De când a pus capăt colaborării cu Național TV, televiziune unde apărea duminică de duminică, îndrăgita artistă a apărut tot mai rar în public. A renunțat la emisiunea TV pentru că a spus că are nevoie de o „resetare personală şi profesională”.

Cum arată Corina Chiriac nemachiată. Artista, surprinsă în timp ce își îngrijește florile

Paparazzi redacției Impact.ro au surprins-o pe marea artistă Corina Chiriac într-o ipostază nouă, total neobișnuită pentru artistă. Lumea era obișnuită să o vadă la patru ace, gătită și machiată, în emisiunea pe care o prezenta duminica la Național TV de 12 ani, nimeni nu se aștepta să o vadă așa. Îndrăgita artistă a anunțat pe pagina socială decizia de a renunța la emisiunea a cărei gazdă a fost atâția ani.

„Aceasta pauza de două luni mi-a adus o alta perspectivă de viaţă. Una mai liniştită. Am nevoie de o pauză de resetare personală şi profesională. Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Naţional TV. Multumesc tuturor membrilor echipei şi colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să „Ne-amintim Duminica” şi să „Oprim Timpul” împreună”, a scris Corina Chiriac.

Corina Chiriac petrece mult timp acasă

Astfel, artista a început să petreacă tot mai mult timp acasă. Acolo a fost și surprinsă de fotoreporteri, în timp ce îngrijea plantele de pe balconul cochet al apartamentului său situat în zona Cotroceni, una dintre cele mai frumoase din Capitală.

După aproape 50 de ani în care a tot apărut în public, dintre care mulți ani petrecuți din turneu în turneu, noul ritm al vieții este o surpriză cât se poate de relaxantă pentru artistă. De asemenea, Corina Chiriac a dezvăluit că trăiește din pensia primită de la stat și că a reușit să își micșoreze cheltuielile pentru a se putea descurca.

Cum se descurcă Corina Chiriac cu banii

„Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber.

Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei!”, spune Corin Chiriac, potrivit Revista Formula AS.