14 mai 2024 | 19:35

Apare un nou mall în Capitală. Pasionații de shopping se vor bucura, când se deschide Jumbo Liberty

Social
Apare un nou mall în Capitală. Pasionații de shopping se vor bucura, când se deschide Jumbo Liberty
Apare un nou mall in Capitala. Pasionatii de shopping se vor bucura, cand se deschide Jumbo Liberty

Mall-urile reprezintă un element important al vieții urbane moderne, oferind o gamă largă de beneficii pentru locuitori și dezvoltarea economică a orașelor. Datorită unei experiențe de cumpărături convenabile, facilități multiple și contribuția la creșterea economică și revitalizarea urbană, centrele comerciale au devenit o parte integrantă a peisajului urban contemporan. O altă veste bună este că Bucureștiul va avea un nou mall.

Anunțul momentului pentru bucureșteni

Este vorba de Jumbo Mall, fostul Liberty Center din cartierul bucureștean Rahova, pe care retailerul grec de jucării Jumbo l-a cumpărat în 2023 și pe care îl va deschide în toamnă.

Celebrul Jumbo va deschide în noiembrie 2024 fostul mall Liberty Center din cartierul Rahova (Sectorul 5 al Capitalei), cu o nouă imagine și un nou nume, Jumbo Mall.

Liberty Center devine Jumbo Mall

Anul trecut, grecii au cumpărat centrul comercial Liberty Center cu 20 de milioane de euro și l-au închis pentru renovare în toamna lui 2023. În plus, Jumbo a primit acum și autorizație pentru amenajarea unui magazin de-al său la etajul al doilea din mall, fiind primul magazin deschis de greci într-un mall din România. Mai trebuie precizat că aceștia au preferat până acum clădiri de tip „big-box“, la marginea orașelor.

Inaugurat în anul 2008, în urma unei investiții de aproximativ 70 de milioane de euro, Liberty Center a fost executat silit în 2012, de către băncile care au finanțat construcția, în baza unei datorii de 61 milioane de euro!

Centrul comercial din Rahova are o suprafață de 25.700 de metri pătrați și s-a poziționat pe locul 72 din 78 într-un top al mall-urilor cu cele mai mari afaceri din România (1,5 milioane de euro) și profit de 3,33 milioane euro în 2022.

Vechiul Liberty Center a fost dezvoltat de o firmă deținută în cote egale de investitorul irlandez Mivan, care s-a prăbușit la criza financiară din 2008, și de grupul Awdi, controlat de frații Hassan și Mehdi Awdi.

Parteneri
Ce putere are Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Poveștile oamenilor cărora li s-a schimbat viața după ce au fost în pelerinaj la Iași
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Cuscusul, un deliciu în farfurie. Rețete sănătoase, gata în doar câteva minute
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Reguli ITP 2024. Mașinile care nu mai trec inspecția tehnică periodică
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Mesaje de Sf. Cuvioasa Parascheva. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți și nu numai pe 14 octombrie 2024
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro