Anunțul trist făcut de Sorana Cîrstea. Mesajul sportivei de pe patul de spital: „Am încercat tot ce s-a putut fără niciun rezultat”

de: Ștefan R. Apostol
08 08. 2024

După ce ajungea în optimi în 2023, la US Open, Sorana Cîrstea avea să ai bă parte de ghinion. Din păcate a suferit o accidentare, și se pare că nici după 6 luni lucrurile nu sunt bune. Din păcate pentru fani, azi a venit și anunțul trist făcut de Sorana Cîrstea de pe patul de spital.

Sorana Cîrstea urmărită de ghinion

Rămasă aproape singura exponentă a tenisului românesc la nivel mondial, după suspendarea suferită de Simona Halep, românca noastră avea să ajungă la US Open-ul din 2023 până în optimile de finală.

Sorana Cîrstea realiza această performanță după ce o învingea pe Elena Rybakina în runda a treia. Dar, ghinioanele au început să apară, astfel că sportiva avea să sufere o accidentare, dar spera să treacă repede peste moment.

Numărul 29 WTA s-a confruntat cu o accidentare la piciorul stâng, durerile puternice scoțând-o în afara sezonului competițional, inclusiv cel din a doua parte a acestui an.

Fanii au aflat despre anunțul trist făcut de Sorana Cîrstea

După ce a încercat să treacă cu bine de sezonul pe zgură, Cirstea a fost cap de serie numărul 29 la Wimbledon și, în ciuda faptului că a condus cu un set în meciul de deschidere împotriva britanicei Sonay Kartal, venită din calificări, a fost zdrobită în ultimele două.

În cursul acestei zile, Sorana Cirstea a confirmat pe rețelele de socializare că va fi pe tușă timp de șase luni, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la piciorul stâng.

„Au trecut mai mult de 6 luni de când mă confrunt cu dureri severe la picior.

După ce am încercat tot posibilul fără niciun rezultat sau îmbunătățire, medicii mei și cu mine am decis să continuăm cu operația.”, scria azi Sorana Cârstea.

(foto: Facebook / Sorana Cîrstea)

Mesajul sportivei de pe patul de spital

Cu US Open apropiindu-se, Cirstea ar fi sperat să își regăsească forma de anul trecut, când a învins-o pe Elena Rybakina în turul al treilea, precum și să o învingă pe fosta campioană olimpică Belinda Bencic. Dar, astăzi a venit mesajul sportivei de pe patul de spital:

Vestea bună este că totul a decurs bine, vestea proastă este că voi rata restul sezonului.

Vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijin și ne vedem în 2025”, a scris Sorana Cîrstea astăzi pe Facebook.

Din păcate, ca urmare a acestei accidentări, a sărit și peste Jocurile Olimpice de la Paris, iar anunțul trist făcut de Sorana Cîrstea spulberă orice șansă de a ov edea pe româncă la una din competițiile rămase din acest sezon.