23 apr. 2023 | 11:55

Anunțul momentului despre Mircea Lucescu! E informația zilei: ce a pățit în Ucraina, la Kiev

Sport
Anunțul momentului despre Mircea Lucescu! E informația zilei: ce a pățit în Ucraina, la Kiev
Anunțul momentului despre Mircea Lucescu

Anunțul momentului despre Mircea Lucescu a fost făcut recent chiar de reprezentanții echipei pe care o antrenează din anul 2020. Ce a pătiț tehnicianul român în vârstă de 77 de ani, trece prin momente dificile în Ucraina, la Kiev. Va fi nevoit să lipsească o vreme de pe teren.

Ce se întâmplă cu Mircea Lucescu la Kiev

În ciuda faptului că Ucraina este încă sub atacul armatei ruse, Mircea Lucescu refuză să plece de lângă echipa pe care o antrenează din anul 2020.

Antrenorul român trece printr-o perioadă dificilă, problemele de sănătate forțându-l să părăsească, pentru o vreme, banca tehnică a echipei Dinamo Kiev.

Lucescu urmează să sufere o intervenție chirurgicală la picior. Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a clubului, acesta a precizat că are încredere în medicul său și că a ales să facă operația în Kiev „pentru a putea fi mai aproape de colectivul nostru”, adăugând că „scest lucru este important pentru echipă şi club”.

„De acum înainte merg la spital, după cum ştiţi am nevoie de operaţie la picior pentru coxartroză. Am încredere în doctorul meu, aşa că o voi face la Kiev.

Aş putea părăsi Ucraina şi să fac operaţia asta în altă ţară, dar voi rămâne în Ucraina pentru a putea fi mai aproape de colectivul nostru. Acest lucru este important pentru echipă şi club.

Atribuţiile mele vor fi îndeplinite de Alexander Şovkovski, care va pregăti echipa pentru următoarele meciuri, iar eu îl voi ajuta cât pot de mult. Sper ca echipa să joace bine şi să aibă rezultate bune”, a declarat Mircea Lucescu, conform paginii de Facebook a clubului Dinamo Kiev.

„Nu ne-ai părăsit ţara într-o perioadă dificilă”

În vara anului 2022, când Mircea Lucescu a împlinit 77 de ani, patronul clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, i-a transmis felicitări, printr-o scrisoare publicată pe site-ul grupării, numindu-l pe român „un adevărat mentor în lumea fotbalului”.

„Devenind o parte a clubului nostru, ai adus instant o nouă viaţă echipei, i-ai dat un nou impuls, ajutând jucătorii să îşi arate toate laturile talentului lor cât mai bine şi mai rapid posibil. Unind echipa, creând un mecanism stabil, ai reuşit să insufli spiritul de învingători, readucând la Kiev strălucirea cupelor şi medaliilor. (…)

În fiecare zi jucătorii învaţă de la tine, nu eşti doar un antrenor pentru ei, eşti un adevărat mentor în lumea fotbalului. Ai făcut multe pentru dezvoltarea fotbalului în Ucraina şi nu ne-ai părăsit ţara într-o perioadă dificilă pentru ţară”, i-a transmis Surkis.

Te-ar putea interesa și: Mircea Lucescu a refuzat să plece din mijlocul războiului deși a avut ofertă pe bani mulți. „Poate vă întrebați de ce mai stau aici?”

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
De ce a lipsit Ceaușescu la inaugurarea metroului
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro