Anunțul lui Felix Baumgartner, după 5 ani de relație cu Mihaela Rădulescu

Anunțul lui Felix Baumgartner, după 5 ani de relație cu Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de 5 ani și, după multă iubire, a venit un mesaj neașteptat din partea pilotului, în condițiile în care acesta se exprimă rar în mediul online.

Anunțul lui Felix Baumgartner, după 5 ani de relație cu Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu (50 de ani) și Felix Baumgartner (50 de ani) trăiesc o poveste de dragoste care a avut de înfruntat, la început, gurile cârcotașilor. Iubirea lor s-a aprins atunci când prezentatoarea de televiziune a făcut un interviu cu el. Chiar dacă unii nu au crezut în relația lor, cei doi s-au bucurat de moment, apoi de un alt moment și iată că au trecut deja cinci ani de când s-au îndrăgostit ”la primul interviu”.

În data de 23 octombrie, Mihaela și Felix își aniversează iubirea. În aceste momente, logodnicul vedetei se află în Chicago. Cu toate acestea, a ținut ca, de la depărtare, să îi scrie partenerei sale un mesaj, pe care să îl vadă și fanii lor. Pilotul a scris, cu două ore înainte de miezul nopții, un mesaj emoționant, în descrierea unui mic album foto.

”Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile”

”Happy 5th anniversary my love. Thank you for all these outstanding moments together. I love you #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary (n.r.: Aniversarea cu numărul 5 să fie una fericită, iubirea mea. Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #aniversare)”, este mesajul postat Felix Baumgartner.

Fanii, bucuroși că cei doi rămân împreună contrat tuturor vocilor, le-au lăsat comentarii în care le-au urat toate cele bune și aniversare fericită: ”Hope they will be many many more!!!??? Best wishes from Chile (n.r.: Sper că vor fi foarte, foarte mulți!!! Urări de bine din Chile”,“You are the proof that true love still exist ❤️ Congratulations! (n.r.: Tu ești dovada că iubirea adevărată încă există. Felicitări!)”, “Cât mai mulți ani fericiți împreună!”, “You are fabulous together! Happy anniversary! (n.r.: Sunteți fabuloși împreună! Aniversare fericită)???????”, “Love is great! (n.r.: Iubirea minunată!)”, sunt comentariile fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI