23 oct. 2019 | 13:05

Anunțul lui Felix Baumgartner, după 5 ani de relație cu Mihaela Rădulescu

Monden
Anunțul lui Felix Baumgartner, după 5 ani de relație cu Mihaela Rădulescu
Anunțul lui Felix Baumgartner, după 5 ani de relație cu Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de 5 ani și, după multă iubire, a venit un mesaj neașteptat din partea pilotului, în condițiile în care acesta se exprimă rar în mediul online.

Anunțul lui Felix Baumgartner, după 5 ani de relație cu Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu (50 de ani) și Felix Baumgartner (50 de ani) trăiesc o poveste de dragoste care a avut de înfruntat, la început, gurile cârcotașilor. Iubirea lor s-a aprins atunci când prezentatoarea de televiziune a făcut un interviu cu el. Chiar dacă unii nu au crezut în relația lor, cei doi s-au bucurat de moment, apoi de un alt moment și iată că au trecut deja cinci ani de când s-au îndrăgostit ”la primul interviu”.

În data de 23 octombrie, Mihaela și Felix își aniversează iubirea. În aceste momente, logodnicul vedetei se află în Chicago. Cu toate acestea, a ținut ca, de la depărtare, să îi scrie partenerei sale un mesaj, pe care să îl vadă și fanii lor. Pilotul a scris, cu două ore înainte de miezul nopții, un mesaj emoționant, în descrierea unui mic album foto.

”Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile”

”Happy 5th anniversary my love. Thank you for all these outstanding moments together. I love you #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary (n.r.: Aniversarea cu numărul 5 să fie una fericită, iubirea mea. Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #aniversare)”, este mesajul postat Felix Baumgartner.

Fanii, bucuroși că cei doi rămân împreună contrat tuturor vocilor, le-au lăsat comentarii în care le-au urat toate cele bune și aniversare fericită: ”Hope they will be many many more!!!??? Best wishes from Chile (n.r.: Sper că vor fi foarte, foarte mulți!!! Urări de bine din Chile”,“You are the proof that true love still exist ❤️ Congratulations! (n.r.: Tu ești dovada că iubirea adevărată încă există. Felicitări!)”, “Cât mai mulți ani fericiți împreună!”, “You are fabulous together! Happy anniversary! (n.r.: Sunteți fabuloși împreună! Aniversare fericită)???????”, “Love is great! (n.r.: Iubirea minunată!)”, sunt comentariile fanilor.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro