24 iun. 2020 | 09:37

Anunțul făcut de Marcel Pavel. Vestea a căzut ca un trăsnet: “Nu cred că o să mai rezist”

Monden
Anunțul făcut de Marcel Pavel. Vestea a căzut ca un trăsnet: “Nu cred că o să mai rezist”
Marcel Pavel are noi griji pentru care să-și facă griji pe patul de spital

Marcel Pavel se află pe patul de spital, după ce a fost confirmat cu COVID-19, iar problemele nu-i dau deloc pace. Anunțul trist al artistului i-au făcut pe mulți să-l compătimească.

Marcel Pavel are noi griji: “Nu cred că o să mai rezist”

Marcel Pavel a pornit lanțul îmbolnăvirilor în rândul vedetelor de la Te cunosc de Undeva. Cântărețul nu trece deloc printr-o perioadă fericită din viața lui. Acesta se află internat la Matei Balș, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. Din păcate, deși ar trebui să se concentreze pe starea sa de sănătate, problemele financiare venite odată cu pandemia nu-i dau pace. Artiștii din lumea întreagă s-au bucurat de o pauză lungă așa cum nu au mai avut demult, dar doar cei care aveau la saltea sume frumușele scapă „nevătămați” din criza sanitară cu care încă ne luptăm.

Unele dintre vedetele de la noi se bazează pe a doua jumătate a cuplului, altele au redus drastic din cheltuieli, iar în categora celor fericiți sunt cei care au investit de-a lungul timpului și în alte afaceri care nu au legătură cu domeniul artistic și care le cam pun pâinea pe masă în această perioadă dificilă. Cântărețul se descurcă doar din economiile care se vor termina curând, spune acesta. El este stâlpul principal al familiei, iar fără activitatea sa totul se va duce ușor de râpă.

Marcel Pavel, probleme grave financiare din cauza pandemiei

Marcel Pavel, probleme financiare din cauza pandemiei

„Mai mult de un an de zile nu o să mai rezist”

„Din micile rezerve pe care le mai am, că am mai avut inspirația aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă… Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România vom fi terminați”
Marcel Pavel

Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcaș, Adriana Trandafir și 2 din oamenii din staff-ult tehnic al show-ului transformării se află internați la Matei Blaș, după ce au luat virusul în aceeași perioadă. În afară de Pușcaș și Trandafir, restul celor precizați mai sus s-au infectat după ce au luat contact cu cântărețul de muzică ușoară.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro