Anunțul făcut de Irina Rimes. În ce stare se află, de fapt, antrenoarea de la Vocea României

Anunțul făcut de Irina Rimes. În ce stare se află, de fapt, antrenoarea de la Vocea României
În ce stare se află acum Iirina Rimes?

Irina Rimes a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a vorbit despre starea sa de sănătate. Ce le-a dezvăluit fanilor și cum se simte antrenoarea de la Vocea României acum?

Care este starea de sănătate a Irinei Rimes?

Irina Rimes și-a îngrijorat fanii chiar în perioada sărbătorilor de iarnă. În timpul în care se gândea la ultimele pregătiri pentru așteptatele concerte de Revelion, artistei i s-a făcut extrem de rău. Din păcate, medicii au considerat că trebuie să o opereze de urgență pe cântăreață, după ce s-a prezentat la instituția medicală cu o hemoragie internă. Artista a ieșit cu bine din intervenție, iar acum a fost și externată.

Iubita vedetă a făcut în ziua cu pricina un video prin care și-a anunțat fanii, cu părere de rău, că nu-și va putea onora contractele din noaptea dintre ani. Acum, Irina a povestit tuturor cum se simte și cât de mult s-a bucurat de toată atenția asistentelor care au reușit chiar și ei să-i ofere o bucățică de bucurie la orele 00:00, când probabil ar fi trebuit să fie pe scenă bucurând oamenii cu vocea sa.

Irina Rimes a vorbit despre starea sa de sănătate. Cum arată acum vedeta și cum se simte?
Irina Rimes a vorbit despre starea sa de sănătate. Cum arată acum vedeta și cum se simte?

„Astăzi am mai tras câteva dureri infernale”

„În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt și eu ca e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afară și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever. A doua zi am petrecut-o tot în reanimare , am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale dar după ce mi-au sos tubul din burta , m-am simțit ca noua. Umflata la fata , vânata pe sub ochi și pe la toate incheieturile, am intrat frumoasă de tot in 2020”
Irina Rimes (Sursa: facebook.com)

Urmăriți Playtech.ro și pe