Anunțul făcut de cei de la PRO TV despre serialul Vlad. ”O să se difuzeze?”

de: Filon Stan
05 04. 2020

Pro TV vine cu un anunț important pentru fanii serialului fenomen Vlad. Pe pagina oficială a serialului de pe rețelele de socializare a fost postat un anunț mult așteptat de toată lumea! Astfel, împătimiții poveștii de răzbunare a lui Vlad se pare că vor avea parte de o surpriză plăcută.

Anunțul făcut de cei de la PRO TV despre serialul Vlad

Telespectatorii nu se mai așteptau ca serialul lor favorit să mai fie difuzat de Pro TV, din cauza pandemiei de coronavirus cu care se confruntă întreaga omenire, dar și țara noastră. Conducerea Pro TV le-a făcut însă o surpriză frumoasă și au făcut marele anunț, chiar dacă a fost unul foarte scurt și la obiect.

”Abia așteptăm ziua de mâine”. Așa sună mesajul postat pe pagina oficială de Instagram a serialului. Așadar, povestea răzbunării lui Vlad pe toți cei care i-au făcut rău continuă. Fanii serialului au luat cu asalt pagina de socializare!

”Superrr asa mai da carantină”, ”Deabia așteptăm să începa serialul nostru”, ”Wow super abia astept”, ”Va asteptam”, ”Cand se termina carantina se va difuza din nou pe protv de unde a ramas?”, ”Va asteptam cu nerabdare. Sunteti mari pentru ca ati tinut cont de dorinta noastra. Sanatate si mult succes!”, ”Se difuzează maine?”, ”Hai mai nu fiti zgarciti măcar un episod sa difuzați , sa uitam puțin de Corona”.

Anunțul făcut de cei de la PRO TV despre serialul Vlad

Pro TV a anunțat oprirea filmărilor

Anunțul vine însă după ce Pro TV a anuțat că filmările pentru noul sezon au fost oprite din cauza epidemiei de coronavirus. „Luând în considerare contextul actual, conducerea PRO TV a decis să oprească filmările pentru serialul VLAD, încă de săptămâna trecută. Având în vedere acest lucru, difuzarea noului sezon al serialului se va întrerupe începând cu ziua de luni, 23 martie. Filmările serialului vor reîncepe odată ce contextul o va permite.

Știm ca #vladay nu va mai fi la fel fără întâlnirea noastră de la 20:30, însă în acest moment sănătatea tuturor este cel mai important lucru. Vom fi însă alături de voi aici pe contul de Facebook cu proiecte speciale pe care în alt context, timpul nu ne-ar fi permis și nu am fi putut să le facem și să le împărtășim cu voi. Ne bucuram de ce avem și rămânem alături de voi, aici pe #vladserial”, a transmis PRO TV pe pagina de Facebook dedicată serialului. Rămâne de văzut ce surpriză le-a pregătit PRO TV fanilor serialului Vlad, luni, de la 20:30.