Anunţ pentru proprietarii de apartamente din România. Vestea nu e deloc bună, din păcate

Anunţ pentru proprietarii de apartamente din România. Vestea nu e deloc bună, din păcate
Anunt pentru proprietarii de la bloc

Foarte mulți bucureșteni, locuitori la bloc, se confruntă cu lipsa apei calde și a căldurii, în contextul în care iarna bate la ușă. Astfel, un politician a făcut un anunţ pentru proprietarii de apartamente din România, iar vestea nu e deloc bună, din păcate. Ce ar trebui să facă aceștia?

Un politician face frigul în casă. Ce îi învață deputatul pe bucureștenii care nu au apă caldă

Deputatul Cătălin Manea, din grupul parlamentar al minorităților naționale, îi învață pe bucureștenii care nu au apă caldă și căldură cum să supraviețuiască în această iarnă.

Cătălin Manea spune că lipsa apei calde și căldurii în Capitală este de neconceput în secolul XXI, nici el nebeneficiind de așa ceva. Astfel, politicianul le sugerează bucureștenilor să își cumpere un boiler.

Sfatul lui Cătălin Manea

„Nu, nu, nu. Din păcate, vă spun că pentru cei mai mulți bucureșteni, în această perioadă, le sugerez, că și eu am căutat, trebuie să își procure boiler special pentru baie.

Nu poți să stai fără să te speli, pe bune, deci apă caldă la bucătărie, apă caldă la baie, nu mai spun de căldura care lipsește din calorifere”, a declarat Cătălin Manea la B1TV.

Cât plătește curentul Cătălin Manea

Deputatul spune că facura sa de curent este de 500-600 de lei, neavând apă caldă și nici căldură.

„Eu nu am plătit niciodată mai puțin de 500 – 600 de lei, pe lună, curentul, adică factura la energie electrică, cam asta este media, deci are dreptate (Dan Teodorescu, solistul de la Taxi, care a reclamat lipsa apei calde, n.red.)”, a detaliat Cătălin Manea.

Nicușor Dan aruncă vina pe alții

Politicianul spune că deși problema lipsei apei calde și a căldurii este cunoscută nu se ia nicio măsură. De asemenea, Cătălin Manea spune că unele blocuri nu au nici apă rece.

„Nicușor Dan, primarul Capitalei, ne tot spune că de vină este Termoenergetica, ELCEN, cunoaștem pe fond care este problema … domne’, dar nu este o soluție! Nu suntem în primul an în care bucureștenii – și sute de mii de bucureșteni din diferite cartiere – rămân fără apă caldă și căldură, acum, când vremea s-a răcit.

Am văzut mai nou că s-au apucat să facă câteva lucrări în anumite zone, nu știu, se tot sapă, muncitorii nu lucrează, am văzut doar utilajele, traficul este blocat, apa, nu numai cea caldă lipsește, lipsește și apa rece.

Este o situație groaznică și de neconceput pentru secolul XXI, pentru București, capitala unui stat european”, a mai spus  Cătălin Manea.

Urmăriți Playtech.ro și pe