Anunț important de la Poșta Română. Cine va furniza serviciile de RCA și CASCO

Anunț important de la Poșta Română. Cine va furniza serviciile de RCA și CASCO
Anunț important de la Poșta Română. Cine va furniza serviciile de RCA și CASCO

În urma unei licitații, Poșta Română a atribuit Fast Brokers contractul pentru furnizarea de servicii de asigurare de răspundere civilă auto (RCA) obligatorie și CASCO.

A câștigat licitația Poștei Române pentru RCA și CASCO

Fast Brokers a câștigat licitația Poștei Române pentru RCA și CASCO. Contractul a fost semnat pe o perioadă de 12 luni, pentru 1 milion de lei, din care 520.000 de lei pentru CASCO.

Asirom VIG, Groupama și Omniasig VIG au mai participat la procedura de atribuire. Anterior, cel care a asigurat RCA și CASCO pentru parcul auto al Poștei Române a fost Asirom VIG.

Înființat în 2002, Fast Brokers este controlat de Liliana Gheorghiu – 57,2% și Iulian Valentin Gheorghiu – 42,8%, potrivit profit.ro.

În luna aprilie, Poșta Română a organizat o licitație în vederea achiziționării unui pachet de servicii de asigurări RCA și CASCO pentru autoturismele din parcul auto. Valoarea contractului era estimată la 3,14 miliane lei, pentru o perioadă de 12 luni.

„Poșta Română își propune încheie un contract de achiziție de servicii RCA pentru pagubele produse terților prin accidente de autovehicule, pe 12 luni, începând cu luna iunie 2020, pentru parcul auto format din 970 autovehicule“, se preciza în document.

Poşta Română are un nou contract colectiv de muncă

Compania Naţională Poşta Română are un nou contract colectiv de muncă, valabil pe o perioadă de 24 de luni. Documentul pune într-o lumină favorabilă capitolul privind salarizarea angajaţilor din companie, cu venituri mici şi medii.

„Unul dintre obiectivele mele este acela de a le oferi angajaţilor stabilitate. Poşta Română trece printr-o perioadă importantă a cărei ţintă este redresarea financiară şi creşterea cotei de piaţă, iar angajaţii au nevoie să-şi desfăşoare activitatea în baza unui astfel de document, care să le apere interesele şi să le asigure un mediu propice de lucru, dar şi oportunităţi de dezvoltare profesională“, a declarat Costin Tudor, Directorul General al Poştei Române.

Poşta Română este lider pe piaţa serviciilor poştale în România, cu o cifră de afaceri anuală de peste 1,2 miliarde lei, şi operează printr-o reţea de peste 5.600 de oficii poştale cu acoperire naţională.