Anunț de ultimă oră! Ce se întâmplă cu pensionarii din județul Dolj

Ce se întâmplă cu pensionarii din județul Dolj?

Premierul României a declarat, în cursul zilei de luni, faptul că PSD a acordat pensii pe luna octombrie la nivelul celor din august, în județul Dolj. Aceasta ar fi parte a unei strategii de campanie.

Ce se întâmplă cu pensionarii din Dolj?

Ludovic Orban a declarat, în cursul zilei de luni, că PSD a avut o strategie perfidă în campania alegerilor prezidențiale. Partidul Social Democrat a acordat pensii pe luna octombrie la nivelul celor din august, în județul Dolj. De asemenea, a susținut că ministrul Finanțelor va cere conducerii CEC destituirea directorului instituției. Mai mult decât atât, Ludovic Orban a afirmat că disperarea Partidului Social Democrat s-a văzut cu atât mai tare în această decizie mișelească.

„Disperarea PSD ne arată foarte clar că acest partid n-a învățat nimic din ultimii ani, că și-a pierdut complet busola, că minte cu nerușinare și continuă să folosească, pe unde mai poate, instituțiile publice. Ați văzut cazul CEC de la Dolj, înc are filiala Dolj a CEC-ului, a dat pensii la nivelul din luan august, deși dăduseră în octombrie pensiile la valoarea rezultată în urma creșterii punctului de pensie de la 1 septembrie. Eu nu cred că este un accident, pentru că asceastă, să-i spunem greșeală, a adus la o întreagă campanie în județ, privitoare la faptul că PNL și Guvernul PNL taie pensiile. Am solicitat ministrlui Finanțelor să ceară conducerii CEC destituirea acestui director, responsabil pentru o asemenea gravă eroare”
Ludovic Orban

Ce se întâmplă cu pensionarii din Dolj?
Ce se întâmplă cu pensionarii din Dolj?

„Răspândirea de minciuni ale unor angajați ai Poștei”

Orban a mai afirmat că ministrul Transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, Lucian Bote, va urma să se ocupe de situația poștașilor din județul Vrancea. Aceștia au făcut campanie pentru Partidul Social Democrat, spunându-le oamenilor că liberalii îi vor lăsa fără pensii.

„De asemenea, i-am cerut ministrlui Transporturilor să trimită Corpul de control pentru a elucida împrejurările care au adus la campania dusă de poștașii din județul Vrancea, răspândirea de minciuni ale unor angajați ai Poștei”
Ludovic Orban

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI