Antrenorul care a venit dezbrăcat la conferința de presă după ce echipa lui a câștigat meciul. Momentul care a intrat in istoria sportului după o promisiune din 2021 – GALERIE FOTO

Brian Priske este antrenorul lui Florin Niță la Sparta Praga, iar de când a venit el portarul român vede meciurile din tribune. Tehnicianul nu are un CV prea bogat, dar cu siguranță fanii belgieni își aduc aminte că în anul 2021 și-a ținut promisiunea și a apărut acoperit doar cu prosopul la o conferință de presă.

Brian Priske a sărbătorit într-un mod inedit calificarea lui Antwerp, în anul 2021, în grupele Europa League

Brian Priske a antrenat până acum, ca antrenor principal, doar trei echipe: FC Midtjylland, Royal Antwerp și Sparta Praga, unde îl ține în tribună pe portarul naționalei României, Florin Niță. Fanii belgieni nu-l vor uita cu siguranță pe fostul internațional danez care a jucat 24 de partide în naționala țării sale. La un duel din preliminariile Europa League și-a ținut cuvântul chiar dacă pentru acest lucru a fost nevoit să renunțe la haine.

Brian Priske era antrenor la Royal Antwerp, echipă care își dorea să ajungă în grupele Europa League, dar pierduse primul meci din play-off, cu Omonia Nicosia, cu 4-2. Tehnicianul danez a promis înaintea returului că dacă echipa se califică în grupe se va prezenta la conferința de presă doar cu un prosop pe el.

Gazdele au câștigat cu 2-0 și s-au calificat în urma loviturilor de departajare. În tensiunea meciului puțini și-au mai adus aminte de promisiunea inedită a antrenorului. Nu a uitat chiar Brian Priske, care s-a ținut de cuvânt. Și a apărut în fața jurnaliștilor doar cu prosop pe el.

„Știu că par un tip foarte calm de obicei, dar asta nu înseamnă că nu am pasiune în mine. Sunt foc și pară și cam dezbrăcat!”, a comentat cu umor antrenorul, acum mai bine de un an.

Gary Lineker a prezentat o emisiune îmbrăcat doar în chiloți

Și Gary Lineker a plătit „scump” cuvântul dat. Fostul internațional englez, cu 80 de meciuri în națională, a promis că va prezenta o emisiune în chiloți dacă Leicester va câștiga titlul, în anul 2016. Și cum formația antrenată de Claudio Ranieri a reușit minunea, Lineker s-a ținut de cuvânt și a apărut în chiloți la BBC.

Fostul jucător de la Everton, FC Barcelona și Tottenham avea atunci 55 de ani, dar a promis că înainte să-ți onoreze pariul o să meargă la sală, ca să arate cât mai bine la televizor. Și s-a ținut de cuvânt. Lineker a avut și susținerea conducătorilor stației care i-au permis să apară „îmbrăcat” în acest fel.

Sursa Foto: captură Twitter