Antonia, topită de dorul lui Alex Velea! A ținut neapărat ca mesajul acesta să ajungă la el

Antonia, topită de dorul lui Alex Velea! A ținut neapărat ca mesajul acesta să ajungă la el
Antonia, mesaj pentru Alex Velea

Alex Velea participă, în aceste momente, la filmările show-ului ”Asia Express”, alături de Mario Fresh. Cei doi artiști au plecat în Filipine, la începutul lunii octombrie, iar Antonia se topește deja de dorul partenerului său. Cântăreața a postat un mesaj, în mediul online, care speră să ajungă la tatăl copiilor săi.

Antonia, topită de dorul lui Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de șase ani. Au împreună doi băieți, Dominic și Akim, iar povestea lor de iubire poate impresiona pe oricine. În aceste momente, Velea participă la show-ul ”Asia Express”, alături de Mario Fresh. Artistul este plecat de aproximativ o lună, iar dorul își spune deja cuvântul. Cântăreața a postat o fotografie alături de partenerul său, pe contul ei de Instagram, spunând cât de mult îi simte lipsa, dar amintindu-i și cât de recunoscătoare îi este pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

„Hi babe! Îmi este atât de dor de tine! Tu mă inspiri în atât de multe moduri și mi-ai adus atât de multă bucurie în viață! Nu mă inspiri doar pe mine, ci și pe ceilalți prin tot ceea ce faci, de la a fi un artist la partenerul iubitor și un tată perfect!”, a scris artista pe Instagram.

Antonia, probleme de sănătate, imediat după plecarea lui Velea

De altfel, semnele plecării interpretului de lângă partenera sa s-au văzut chiar la câteva zile de la plecarea în Filipine. Velea nici nu părăsise bine țara, că Antonia a și fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor.

Antonia, topită de dorul lui Alex Velea! A ținut neapărat ca mesajul acesta să ajungă la el
Imaginea postată de Antonia pe Instagram

Mai exact, vedeta s-a fotografiat în timp ce era cu perfuzia în mână, alături de fiul cel mic, care stătea în brațele ei și se juca pe telefon. „În perioada asta sunt foarte stresată şi pe lângă asta am fost şi răcită, aşa că mi-am găsit timp să mă vitaminizez. Pot să vă spun cu mâna pe inimă că mă ajută extrem de mult şi mă simt foarte bine. Aveţi grijă de sănătatea voastră”, a scris Antonia.