Antonia și-a arătat noile silicoane în toată splendoarea. Cum a reacționat Anda Adam când a văzut imaginea

Antonia și-a arătat noile silicoane în toată splendoarea. Cum a reacționat Anda Adam când a văzut imaginea
Antonia, cu bustul la vedere!

Antonia se bucură din plin de noul look, așa că le arată și fanilor cât de bine se simte acum în pielea sa. Iată noua ipostază în care s-a pozat artista și cum a reacțioant Anda Adam când a văzut imaginea!

Antonia și- ar arătat noile silicoane!

Antonia se bucură din plin de decizia de a-și mări bustul! Noile ipostaze în care se fotografiază artista dezvăluie cât de bine se simte acum în pielea sa. Frumoasa solistă a ales să își mărească bustul după cele trei sarcini pe care le-a avut. Deși a fost aspru judecată în online din cauza aceasta, vedeta nu simte nicio urmă de regret, așa că le arată și celor mai cârcotași că schimbarea i-a priit. Recent, Antonia a pus inhibițiile deoparte și s-a pozat extrem de sexy.

Antonia și-a arătat noul bust în toată splendoarea
Antonia și-a arătat noul bust în toată splendoarea

Toate doamnele și domnișoarele au aplaudat demonstrația sa de feminitate și curajul de a se afișa exact în modul pe care ceilalți îl critică. Anda Adam, Alina Eremia, Misha, Narcisa Moisa, dar și Irina Deaconescu – cunoscut vlogger – i-au încurajat apariția fierbinte. Se pare că pe zi ce trece, alături de suportul iubitului ei, bruneta pășește lejer peste cuvintele aruncate în online. Cântăreața nu mai ține cont de gura cârcotașilor și acționează exact cum simte.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Titties ?

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

„Mă simt foarte bine”

“Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: ‘De ce? Nu aveai nevoie!’, ‘Aoleu, acum eşti nu ştiu cum… Please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”
Antonia Iacobescu