Antonia încinge internetul. Cum s-a filmat în așternuturi, în vila fabuloasă cumpărată împreună cu Alex Velea

Antonia încinge internetul. Cum s-a filmat în așternuturi, în vila fabuloasă cumpărată împreună cu Alex Velea
Antonia încinge internetul. Cum s-a filmat în așternuturi, în vila fabuloasă cumpărată împreună cu Alex Velea

Antonia a fost desemnată în 2019 una dintre cele mai frumoase femei din lume. Senzuală, calină și cu o privire care ar face ca mulți bărbați să se piardă în fața ei, cântăreața și-a arătat trupul, din nou, în toată splendoarea, în cel mai nou videoclip. Date fiind condițiile, artista s-a filmat acasă, în vila cumpărată cu Alex Velea.

Antonia s-a filmat în așternuturi, în vila cumpărată cu Alex Velea

Antonia a lansat astăzi o nouă piesă, care se numește ”Muți”, cu un videoclip realizat în vila sa de lux în care locuiește împreună cu Alex Velea și cei doi copii ai săi: Dominic și Akim. În înregistrarea video, artista apare în lenjerie intimă provocatoare. Fanii au felicitat-o pentru noua melodie, iar pronosticurile lor sunt pozitive, admiratorii ei sperând ca piesa să ajungă repede nr. 1 în trending pe YouTube.

„#1 trending scrie pe ea! În sfârșit ceva de calitate în România”, “Omg.. Așa piesă? De când așteptam să mai ascult genul ăsta de muzică de la tine… #Ador ”, “În aceste cântece făcute în «ediția de acasă», poți să vezi în mod clar cât de minunați sunt artiștii români, sunt mândru că sunt român”, “Foarte frumoasă piesa, foarte frumoasă Antonia. Versuri+voce geniale, pot să spun doar atât: Wow!”, “Îmi place foarte mult ideea asta de «Home Edition» , toate piesele sunt grozave!”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Cântăreața, în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume

Antonia a fost desemnată în 2014 una dintre cele mai frumoase femei din lume, de revista FHM. De altfel, vedeta nu se afla atunci la prima reușită de acest gen. Ea a primit același titlu și în 2011, fiind urmată la acea vreme de Inna și de Catrinel Menghia. Printre vedetele de la noi nominalizate la ”Cele mai senzuale femei FHM” s-au mai numărat și Celia, Gina Pistol, Inna, Adela Popescu, Iuliana Luciu, Iulia Vântur, Brigitte Sfăt. În 2019, solista a fost din nou desemnată una dintre cele mai frumoase femei din lume, într-un top internațional, reușind să surclaseze vedete celebre de la Hollywood.