Antonia o desființează pe Alexia Eram. Fata Andreei Esca a intrat în vizorul cântăreței

Antonia o desființează pe Alexia Eram. Fata Andreei Esca a intrat în vizorul cântăreței
Antonia o desființează pe Alexia Eram. Fata Andreei Esca a intrat în vizorul cântăreței

Antonia continuă să îi atace pe Alexia Eram și pe Mario Fresh pe rețelele de socializare. Astfel că a izbucnit un real scandal în mediul online între Alex Velea și Lino Golden, dar și Mario Fresh.

Antonia o desființează pe Alexia Eram. Fata Andreei Esca a intrat în vizorul cântăreței

Antonia continuă atacurile în mediul online la adresa Alexiei Eram și Mario Fresh. Aparent, ultimii doi au decis să o ia pe drumuri separate și să rupă colaborarea cu Alex Velea. Dar Antonia a intervenit și ea în scandal și a transmis mai multe mesaje dure la adresa celor pe care înainte îi numea prieteni.

În urmă cu puțin timp, Antonia a postat mai multe imagini referitoare la zâmbetele lor false. „Poți falsifica un zâmbet, dar nu poți falsifica un sentiment”, a notat iubita lui Alex Velea. Fotografiile postate la InstaStory ridică astfel multe suspiciuni cu privire la persoana despre care Antonia face referire, dar ipostaza în care Alexia Eram a fost surprinsă de curând grăiește de la sine.

Astfel că postările Antoniei de pe Instagram par a fi un atac direct la adresa Alexiei Eram, cât și a lui Mario Fresh. În urmă cu numai câteva zile, fiica Andreei Esca a fost etichetată într-o fotografie postată de mama lui Mario Fresh, iar zâmbetul de pe chipul Alexiei Eram este foarte asemănător cu cele prezentate de Antonia în urmă cu puțin timp pe pagina sa de Instagram.

De menționat este că relațiile dintre cele două s-au răcit de mai bine de câteva luni, motiv și nu este de mirare ca cele două să fie în continuare „la cuțite”.

„Heeey, uită-te la noi. Suntem o familie fericită și nu ne pasă de nimeni și nimic! Zâmbetul ăla fals pe care-l forțezi să te prefaci că ești fericită”, a notat Antonia, în urmă cu puțin timp, la InstaStory.

Antonia, primele declarații după ce Mario Fresh a recunoscut că s-a rupt de Alex Velea

Antonia a făcut și primele declarații despre scandalul dintre Alex Velea și Mario Fresh. Mario Fresh a declarat:

„Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus Mario Fresh pe contul său de Instagram.

Nu au trecut mult și Antonia s-a văzut nevoită să comenteze cele întâmplate recent în mediul online:

“Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de ”dramele” și ”victimizările” care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege.  Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe (…)” este doar un mesaj postat de Antonia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI