Antonia, mesaj fără precedent. S-a enervat rău de tot, toți au văzut-o

Antonia, mesaj fără precedent. S-a enervat rău de tot, toți au văzut-o
Antonia, mesaj pentru Lino Golden? Artista s-a enervat

Antonia pare că a făcut bilanțul anului 2020. Artista a publicat un mesaj cu referire la unele nereguli în ceea ce privește noua generație. Admiratorii ei sunt de părere că adnotările sale au o traiectorie directă, ce duce spre Lino Golden.

Antonia, mesaj cu subînțeles pentru Lino Golden?

Chiar dacă spiritul Crăciunului s-a simțit în toate casele vedetelor din România, conturile lor de socializare abundând de fotografii și urări de bine în această perioadă, Antonia pare că a început și bilanțul pentru noul an. Cântăreața a publicat mesaje acide și tăioase, cu subînțeles, ce i-au pus pe gânduri pe fani. Ea a sugerat noii generații să simtă mai mult, vedeta susținând că tinerii, din cauza trendurilor, au ca principiu nepăsarea.

„Generația tânără crede că este cool să nu îți pese. Nu este. Efortul este cool, Să îți pese este cool. Să fii loial este cool. Încearcă”, este unul dintre gândurile postate de artistă.

În completare, Antonia a mai publicat un mesaj: „Adună-ți viața. Să ai drame de > la vârsta asta este deja ridicol”. Această adnotare i-a făcut pe admiratorii ei să se gândească la solistul Lino Golden, fiind de notorietate conflictul dintre Alex Velea și fostul Golden Boy.

Alex Velea, despre despărțirea de Mario Fresh și Lino Golden 

„Una dintre probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario, au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul.

Însă Lino și Mario când au dat de faimă și atenție au uitat de aceste lucruri. Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society. Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut.

Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o. Ei au niște obligații contractuale față de mine, dar de azi înainte sunt liber de contract”, a povestit Alex Velea într-un vlog.

Cum a fost Crăciunul în casa cuplului Antonia-Velea?

Cum Crăciunul acesta ne-a prins pe toți acasă, la fel au stat lucrurile și în cazul Antoniei și a lui Alex Velea. Cuplul a avut parte de sărbători liniștite alături de cei doi băieți ai lor, care au fost încântați nevoie mare de cât de generos a fost anul acesta Moș Crăciun. Cântăreața și cei mai dragi oameni din viața sa au celebrat Nașterea Domnului împreună, acasă, iar pozele din intimitate făcute publice pe rețelele de socializare au adus emoție în rândul fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI