Antonia, într-o ipostază incendiară. A pozat aproape dezbrăcată

Antonia, într-o ipostază incendiară. A pozat aproape dezbrăcată

Antonia nu e deloc pe cale să se cumințească și a șocat din nou. Astfel, artista s-a fotografiat cu zona intimă la vedere pe internet, după ce și-a tras bikinii și a arătat tot.

Antonia, într-o ipostază incendiară

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu toate că este mama a trei copii, vedeta ar putea oricând să concureze cu tinerele de 20 de ani, fără a avea probleme.

Artista trage din greu la sala de fitness pentru fizicul ei, dar și Mama Natură a fost darnică cu ea. Are gene foarte bune, dacă e să ne gândim la superba ei mamă, pe nume Denise Iacobescu. Antonia a uitat însă de inhibiții și le-a arătat tuturor ceea ce numai Alex Velea poate vedea.

Imaginea cu pricina a ajuns și pe Internet, fiind mai apoi repostată de Alex Velea și Alexandra Stan, extrem de încântați de ceea ce văd. Artista a pozat extrem de provocator, cu aproape totul la vedere, purtând și o perece de jambieri roșii.

Artista s-a îmbrăcat într-un body alb, ce i-a acoperit doar bustul generos, de vreme ce chiar ea a tras de partea de jos, cea a bikinilor, lăsând să se vadă aproape tot.

Antonia a pozat pentru revista Touch Magazine, pe a cărei copertă apare imaginea cu pricina. Artista în vârstă de 31 de ani este extrem de sigură pe ea, fapt care transpare din ipostaza în care o pot vedea, mai nou, fanii.

Cine este Antonia

Despre Antonia, pe numele ei real, Antonia Clara Iacobescu, se știe faptul că a trăit alături de părinții ei în Statele Unite ale Amercii încă de la vârsta de cinci ani până puțin peste vârsta de 18 ani. Tatăl ei natural s-a despărțit de mama ei, pe nume Denise Iacobescu, pe când artista era doar un bebeluș. Între timp, mama solistei avea să se recăsătorească cu Mihai Iacobescu, pe când artista avea cinci ani, plecând apoi cu toții în Statele Unite ale Americii. De menționat este că pe tatăl ei natural nu l-a cunoscut nici în ziua de azi.

După 13 ani petrecuți peste hotare, în Utah și Nevada, solista a fost expulzată, motiv pentru care a revenit în România cu familia. Aici l-a întâlnit pe Tom Boxer, chiar prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cântând, impresionându-i și cu frumusețea. În anul 2015, aceasta a lansat și albumul ei de debut. ”This is Antonia”, cu casa de discuri Roton.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI