Antonia i-a înnebunit pe fani. Și-a expus noul decolteu generos, iar reacțiile au fost pe măsură FOTO

Antonia i-a înnebunit pe fani. Și-a expus noul decolteu generos, iar reacțiile au fost pe măsură FOTO
Antonia face ravagii cu noul decolteu!

Antonia face ravagii în mediul online cu noul decolteu! Aceasta și-a scos la înaintare „cărțile de vizită” și i-a făcut pe cei mai mulți să ofteze îndelung. Ce comentarii au lăsat fanii artistei la postarea care a strâns sute de mii de aprecieri într-un timp extrem de scurt?

Antonia face ravagii cu noul decolteu

Antonia arată impecabil! Deși mulți au criticat-o pentru decizia de a-și mai opera o dată sânii, acum tot ei îi oferă numai complimente. Vedeta a ales ca în luna februarie să-și mărească bustul, motiv pentru care și-a anulat un concert. „Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”, anunța atunci iubita lui Alex Velea.

Antonia face ravagii în mediul online cu noul decolteu
Antonia face ravagii în mediul online cu noul decolteu

După cele aflate, cei care o urmăresc pe artistă pe rețelele de socializare au întrebat-o de ce ar fi recurs la o a doua operație, pentru că e clar că nu avea nevoie. Enervată la culme de părerile necerute ale multora, Antonia le-a spus că este fată mare și să știe de ce și-a făcut intervenția. „Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata! Fără alte mesaje!”, a continuat solista.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Titties ?

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

„Mă simt foarte bine!”

Acum, le face geloase și pe cele mai tinere dintre urmăritoare. Cu trei sarcini la activ, arată de parcă abia a ieșit de pe băncile facultății. Aceasta a primit numai comentarii pozitive la ultima postare unde se vede că se simte extrem de bine în pielea ei. Cei mai fericiți au fost bărbații, care s-au putut delecta cu o imagine mai sexy a Antoniei, mai ales că deseori cântăreața se îmbracă sport și cu cât mai puțină piele la vedere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI