Antonia, externată, după ce a fost operată în secret. Ce a transmis după intervenție

Antonia, externată, după ce a fost operată în secret. Ce a transmis după intervenție
Antonia, externată, după ce a fost operată în secret. Ce a transmis după intervenție

În această seară, Antonia a fost externată din spital, după ce a suferit o intervenție chirurgicală. Spitalizarea și intervenția a fost ținută secret opiniei publice inclusiv de familia acestei, în frunte cu Alex Velea.

Antonia, externată, după ce a fost operată în secret

În această seară, în jurul orei 19:00, Antonia a anunțat pe rețelele de socializare externarea ei și faptul că acum se simte mai bine. A a fost supusă unei intervenții chirurgicale în urmă cu câteva zile. Operația s-a făcut în mare secret și, deocamdată, nu se știu mai multe detalii despre situația medicală. În cadrul unui interviu oferit, ea a anunțat că nu poate să onoreze contractul semnat cu un club cunoscut de la malul Mării Negre, unde urma să susțină un concert peste două zile. Partenera de viață a lui Alex Velea nu a spus nimic despre diagnostic sau despre cum decurge recuperarea după operație.

“Regret că nu ma pot întâlni cu publicul de la Fratelli Constanța pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, a declarat în urmă cu câteva ore bune Antonia.

Mesajul a fost transmis și de reprezentanții localului de lux de la malul mării. Fanii ei s-au întristat când au auzit cu ce s-a confruntat zilele trecute și i-au transmis multe gânduri pozitive. Îndrăgita artistă urmează să își reprogrameze spectacolul anulat.

Ce a transmis după intervenție

Despre inyervenția chirurgicală s-a aflat ieri. Nici ea, nici membrii familiei sale nu au oferit până în acest moment mai multe informații despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. În urmă cu mai puțin de 24 de ore, frumoasa artistă a fost externată, potrivit imaginilor pe care le-a urcat pe Instagram Stories. Ajunsă în vila pe care a cumpărat-o împreună cu Alex Velea la sfârșitul anului trecut, vedeta a distribuit un mesaj în limba engleză care se potrivește perfect cu situația în care ea se află în prezent:

Antonia, externată, după ce a fost operată în secret. Ce a transmis după intervenție
Antonia, externată, după ce a fost operată în secret. Ce a transmis după intervenție (FOTO: INSTAGRAM)

“Leaving your home and getting back safely is such an underrated blessing (Să pleci de acasă și să te întorci în stare bună, sănătos este o binecuvântare subestimată)”.

Urmăriți Playtech.ro și pe