15 mart. 2024 | 10:31

Antonia, acuzată că o imită pe Nicole Cherry. Imaginea de la care a pornit totul. Foto

Monden
Antonia, acuzată că o imită pe Nicole Cherry. Imaginea de la care a pornit totul. Foto

Antonia este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. Solista, mamă a trei copii, poate fi dată exemplu pentru orice femeie care dorește să aibă o siluetă de milioane. Soția lui Velea este în cea mai bună formă fizică a vieții sale, așa că nu ezită să posteze pe Instagram imagini provocatoare cu ea. Recent, ea a publicat o imagine incredibilă, dar fanii au acuzat-o că o imită pe Nicole Cherry. Iată fotografia de la care a pornit totul!

Antonia, acuzată că o imită pe Nicole Cherry

În cele mai recente fotografii postate pe Instagram, Antonia și-a înnebunit din nou fanii cu ipostaze senzuale. Pe social media, solista are o comunitate foarte mare de fani, care o urmăresc constant. Partenera de viață a lui Alex Velea s-a fotografiat într-o ținută provocatoare, iar apoi a împărtășit imaginea incendiară cu prietenii virtuali.

Cum era și de așteptat, fotografia respectivă a strâns zeci de mii de aprecieri, dar au fost și persoane care i-au transmis Antoniei că o imită pe o altă colegă de breaslă, și anume pe Nicole Cherry. Se pare că artista semăna perfect cu Nicole în imaginea publicată.

Vedeta este întinsă pe o canapea, îmbrăcată într- rochie roșie, care i-a scos în evidență formele apetisante, dar și posteriorul ferm și bombat.

În plus, nu este prima dată când este confundată Antonia cu Nicole Cherry. Amândouă au aceeași culoare de păr, dar și aceleași trăsături faciale, iar aceste lucruri i-a băgat pe fani în ceață.

“O imiţi pe Nicole Cherry?”, “Cea mai frumoasă, cu cel mai frumos corp din lume”, “Frumusețe dulce”, au fost o parte dintre comentariile internauților. 

Cum se menține solista în formă

La vârsta de 35 de ani, Antonia este mamă a trei copii, însă acest lucru nu i-a împiedicat să revină la forma fizică care a consacrat-o, după fiecare naștere. Secretul ei constă într-o combinație inteligentă între alimentație sănătoasă și activitate fizică regulată.

„Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, spunea artista.

Vezi șiCe a văzut Antonia de la fereastra ei, în timpul crimei de la Padina. Este îngrozită: „Marcată de ce s-a întâmplat”

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro