Antonia a uitat că”este în public”. Ce mesaj i-a transmis lui Alex Velea

Antonia, mesaj special pentr Velea. Artista a uitat că este în "public"

Antonia a uitat că are ochi și urechi îndreptate asupra ei așa că și-a dau frâu liber emoției pe care o simțea atunci. Ce mesaj i-a transmis lui Alex Velea și cum le-a arătat tuturor dragostea dintre ei?

Antonia, mesaj special pentru Alex Velea

Puțini au crezut în povestea lor de dragoste, mai ales că ambii veneau cu pași timzi din câte un eșec. Antonia a fost protagonista unui scandal imens alături de tatăl primei fiice, iar Velea s-a despărțit cu greu de Ana, cea cu care credea că-și va forma o familie. Din fericire, zvonurile inițiale că cei doi ar fi împreună s-au dovedit a fi adevărate. Nici nu a trecut foarte mult timp că a apărut primul rod al iubirii lor – Dominic.

Acum se bucură mai mult decât niciodată de familia lor formată din patru membri și de povestea lor de dragoste care își adaugă zilnic momente prețioase. Cei doi nu se feresc să demonstreze tuturor că trăiesc ceva unic și că totul decurge extrem de bine între ei. Deseori în interviuri se surprind cu cuvinte frumoase și cu aprecieri, dar câteodată o mai fac și într-un fel mai amuzant. Ultima declarație de dragoste a fost a Antoniei, mândră de reușita ultimei piese a iubitului ei aceasta i-a scris: “Love you, too, nebunule (n.r.: Te iubesc și eu, nebunule)!”

Antonia, declarație fără perdea pentru iubitul ei
Antonia, declarație fără perdea pentru iubitul ei

„Acum dragostea se face în doi, atât”

„Există certurile alea normale de cuplu pe care le are toată lumea. Chiar și bătăi. Acum dragostea se face în doi, atât. Cel deștept cedează, ea. Nu știu. Știm să ne recunoaștem greșeala de fiecare dată. În caz că am făcut ceva care a supărat-o, știu eu cum să-mi cer iertare. Nu aș putea să îmi văd viaţa fără Antonia. Este suma tuturor lucrurilor frumoase despre care pot să vorbesc sau care mi s-au întâmplat în viața asta. Este motivul fericirii mele. Viața de tătic este foarte frumoasă, naturală, normală și îmbucurătoare”
Alex Velea (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI