Antena 1, o nouă lovitură pentru PRO TV! Știrea momentului în televiziune

Antena 1, o nouă lovitură pentru PRO TV! Știrea momentului în televiziune
Antena 1, o nouă lovitură pentru PRO TV!

Premiere peste premiere. Antena 1, o nouă lovitură pentru PRO TV. Prima stație numită pare că are un as în mânecă.

Antena 1, o nouă lovitură pentru PRO TV

Lupta dintre PRO TV și Antena 1 o să existe întotdeauna. De această dată, câștigător detașat a fost Antena 1, al doilea post de televiziune fiind depășit pentru prima dată de o emisiune. În data de 23 septembrie, la aceeași oră, pe micile ecrane apar serialul ”Vlad” pe PRO TV și show-ul gastronomic ”Chefi la Cuțite” pe Antena 1.

Antena 1, o nouă lovitură pentru PRO TV! Știrea momentului în televiziune
Emisiunea culinară ”Chefi la Cuțite”, peste serialul românesc”Vlad”, pentru prima dată

Acest fapt pune publicul să aleagă, iar în seara de luni a ales Antena 1. Serialul ”Vlad”, care avea, de regulă, prima poziție, a fost surclasat, pentru prima dată, de ”Chefi la Cutițe”. Astfel, ”Vlad” s-a găsit pe poziția a doua și la orașe, dar și pe publicul comercial.

Clasament: Antena 1, PRO TV și Kanal D

Singurul loc unde s-a prezentat bine a fost la nivelul întregii țări, unde și-a păstrat primul loc, dar la o distanță mică în fața rivalului, Antena 1. De asemenea, diferența dintre emisiunea culinară și serialul românesc ”Vlad” a fost și mai mare pe intervalul în care s-au bătut cu ”Masterchef”, conform paginademedia.ro.

De menționat este și faptul că ”Vlad” a ajuns la episodul al treilea din noul sezon. Serialul a fost urmărit, la nivel național, de 1,36 milioane de români în fiecare minute. În același timp, aventurile de la ”Chefi la Cuțite” erau la 50.000 de telespectatori în urmă. Săptămâna precedentă, ”Vlad” avea un avans de 300.000 de telespectatori.

În data de 23 septembrie, Chefii de la PRO TV au fost peste ”Vlad” la orașe, în vreme ce la Antena se uitau 730.000 de telespectatori, ”Vlad” era la 100.000 de privitori în urmă. Pe locul al treilea s-a aflat Kanal D, cu serialul turcesc ”Lacrimi la Marea Neagră”.