Antena 1, o nouă emisiune spectaculoasă. Premieră în România: va fi online

Antena 1, o nouă emisiune spectaculoasă. Premieră în România: va fi online

Antena 1 anunță o nouă emisiune, care are legătură cu X-Factor. Aceasta va fi doar online și va prezenta detalii din culisele talent show-ului ce revine din toamnă, după un sezon de pauză.

Antena 1, o nouă emisiune spectaculoasă

Potrivit paginademedia, emisiunea se numește eXtra Factor și va fi prezentată de actrița Ilona Brezoianu, adică Flori din Mangalița, serial de la Antena 1, conform anunțului reprezentanților Intact. Această producție va fi difuzată pe platforma de streaming AntenaPlay, în fiecare săptămână, din toamnă. Iată ce spune actrița despre noul proiect:

„Ideea de face eXtra Factor m-a atras foarte tare, pentru că îmi doream să ajung în culisele unui show muzical, eu fiind pasionată și de muzică.

Aș vrea ca acest proiect, fiind destinat online-ului, să surprindă cât mai multe lucruri interesante din spatele camerelor de luat vederi, de la echipă, la concurenți, jurați și tot ceea înseamnă mașinăria aceasta gigantică X Factor. E un proiect la care voi munci foarte mult și abia aștept să vedeți ce o să iasă”, a declarat Ilona Brezoianu.

Juriul X Factor

Menționăm că Antena 1 a făcut o mișcare surpriză și resuscitează formatul X-Factor, show care a nu a mai fost pe TV în 2019. Mai mult, noua emisiune aduce două nume noi în juriu: pe Loredana și Florin Ristei, care vor sta lângă Delia și Ștefan Bănică, la masa juriului.

De asemenea, au mai revenit și prezentatorii „tradiționali”: Răzvan și Dani, după un sezon cu Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

Reamintim că show-ul Antenei 1 nu s-a mai făcut în toamna lui 2019, atunci când postul a renunțat la emisiune. Reprezentanții postului au spus la vremea aceea că dețin în continuare contractul de licență pentru show, dar că au decis să ia „o pauză”.

Ultimul juriu a fost format din Horia Brenciu, Delia, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams. Horia Brenciu s-a întors la Pro TV, la Vocea României, acolo unde fusese înainte de X-Factor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI