Anonymous îngenunchează Rusia! Ce au sustras de pe serverele Kremlinului. Totul e public pe site-ul DDoSecrets

Anonymous îngenunchează Rusia! Ce au sustras de pe serverele Kremlinului. Totul e public pe site-ul DDoSecrets
Anonymous continuă să atace Rusia

Încă de la începutul războiului, hackerii de la Anonymous au fost împotriva rușilor și au intrat în bazele lor de date, scoțând la iveală informații secrete. Recent, aceștia au dat o nouă lovitură Rusiei, după ce au sustras sute de mii de documente confidențiale de pe serverele de la Kremlin.

Anonymous atacă în continuare Rusia

Hackerii au făcut publice peste 200.000 de documente care vizează Ministerul Culturii din Rusia și alte 437.500 de emailuri aparținând companiilor rusești Forest, Pretrovsky Fort și Aerogas.

Președintele Vladimir Putin este considerat cel mai mare dușman al întregii grupări, iar hackerii nu au în plan să se oprească până când agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei nu va fi oprită.

Petrovsky Fort este un centru de afaceri din Sankt Petersburg. Compania a pierdut 244 GB de informații și circa 300.000 de emailuri, iar Aerogas a pierdut 145 GB de informații valoroase și peste 100.000 de emailuri.

Compania este una dintre cele mai importante atunci când vorbim despre piața energetică din Rusia. Pe de cealaltă parte, Forest, specializată în exploatarea forestieră, a pierdut 36 de GB de informații și circa 40.000 de emailuri.

Hackerii au reușit să sustragă informații și de la Ministerul Culturii din Rusia, cel responsabil de cenzură, fiind vorba despre 200.000 de emailuri și peste 700 de GB de informații.

„S-au scurs peste 700 GB de date guvernamentale ruse. Aceste date includ peste 200.000 de e-mailuri de la Ministerul Culturii al Federației Ruse”, a anunțat contul de Twitter Latest Anon Press.

Anonymous publică o listă a soldaților ruși care luptă în Ucraina

La începutul lunii acesteia, gruparea a publicat o listă a soldaților ruși care luptă pe teritoriul Ucrainei. Este vorba despre datele personale a 120.000 de soldați ruși trimiși de Vladimir Putin în Ucraina pentru „operațiunea militară specială”. Anonymous spune că toți trebuie să fie judecați pentru crime de război.

”Toți soldații care au participat la invadarea Ucrainei ar trebui să fie judecați de un tribunal pentru crime de război”.

De la începutul războiului, 24 februarie, și până în prezent, aproximativ 20.000 de soldați ruși au fost uciși, potrivit unui bilanț comunicat de Armata Ucrainei. Deocamdată, trupele ucrainene au preluat controlul asupra regiunii Kiev, însă președintele Zelenski avertizează că rușii vor să cucerească zona de este și sud.