Fetiță de 9 ani din Ucraina, abuzată sexual și ucisă în chinuri de 11 soldați ruși. La ce atrocități participase înainte micuța

Fetiță de 9 ani din Ucraina, abuzată sexual și ucisă în chinuri de 11 soldați ruși. La ce atrocități participase înainte micuța
Fetiță, ucisă în timpul războiului Poză ilustrativă

Masacrul din Bucea a lăsat în spate multă durere și suferință pentru întreaga omenire, dar în special pentru victimele acestor atrocități comise de trupele rusești. Sute de civili împușcați, arși, chinuiți și supuși unor terori greu de imaginat, vor rămâne în istoria acestui război. Din păcate, în urma dezastrului produs în mai multe orașe din Ucraina, încă mai apar informații cu puternic impact emoțional. O jurnalistă ucraineană a dezvăluit un eveniment halucinant petrecut în Irpin, acolo unde o fetiță de doar 9 ani a fost supusă unor violențe sexuale extreme.

Fetiță din Irpin, abuzată sexual și ucisă de oamenii lui Putin

Alina Dubovska, jurnalist la ziarul ucrainean Public, a relatat pe o rețea socială povestea tragică a unei fetițe de 9 ani din Irpin și a familiei acesteia. Informațiile dezvăluite de jurnalistă sunt extrem de dure, demascând teroarea și greutatea crimelor de război comise de trupele rusești.

Astfel, fetița de 9 ani a fost martoră la uciderea ambilor părinți, iar mai apoi, ea însăși a fost victima unor violențe sexuale inimaginabile a 11 soldați ruși. După ce au batjocorit copila, bărbații au ucis-o, iar pentru a transmite un mesaj clar Ucrainei, micuța a fost însemnată cu litera Z pe piept.

În urma unei examinări efectuate asupra cadavrului, medicii legiști au identificat urme ale a 11 ADN-uri ce proveneau de la bărbați diferiți.

Potrivit Alinei Dubovska, evenimentul terifiant a avut loc în urmă cu două săptămâni, în Irpin, iar ea nu a fost martoră la scenele de groază petrecute. Povestea i-a fost spusă de o rudă și nu știe dacă familia ucisă a avut parte de o înmormântare creștină sau a rămas aruncată în gropile comune, specifice acestei perioade de război.

„S-a întâmplat acum vreo două săptămâni. Abia acum am aflat. Nu am fost martor. Povestea se bazează doar pe cuvintele unei rude de-ale mele. Nu știu dacă familia a fost îngropată și unde”, a povestit jurnalista, potrivit presei italiene.

Femei și copile, abuzate sexual în timpul masacrului din Bucea

Terorile și violențele fizice nu se opresc la cazul micuței din Irpin, astfel că, cel puțin încă 25 de fete și femei au fost abuzate în Bucea de către soldații ruși, potirivit Comisarului pentru Drepturile Omului din Parlamentul ucrainean, Liudmila Denisova.

„Cu totul, sunt 25 de femei între 14 și 24 de ani care au fost violate de soldați ruși. Acest lucru s-a întâmplat vreme de o lună. Vom continua să documentăm aceste teribile crime și fiecare criminal va fi pedepsit”, a dat asigurări, Liudmila Denisova.

În urma masacrului din Bucea, mai mulți lideri occidentali au criticat dur crimele de război comandate de Vladimir Putin, motiv pentru care, Rusia a primit un nou pachet de sancțiuni.

Reacția lui Vladimir Putin privind comiterea acestor atrocități a fost una de respingere categorică, afirmând că aceste acuzații sunt false și reprezintă o „provocare grosolană și cinică a regimului de la Kiev în orașul Bucea” cu scopul de a împiedica negocierile de pace.