03 apr. 2024 | 13:05

Annes, despre participarea la Power Couple sau Asia Express alături de iubit. Ce își dorește artista după 26 de ani de relație: „Sunt nişte provocări” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Annes, despre participarea la Power Couple sau Asia Express alături de iubit. Ce își dorește artista după 26 de ani de relație:

Annes este o cântăreață de succes și este cunoscută datorită pieselor care au devenit hit-uri. A făcut colaborări cu artiști consacrați, precum Jimmy Dub sau JerryCo. Atât pe partea de carieră, dar și în viața sentimentală, Annes se poate declara o femeie fericită și împlinită!

Cântăreața are o relație frumoasă și iubește de 26 de ani același bărbat, alături de care s-a mutat în casa visurilor lor, dar nici până în prezent nu s-au căsătorit și nu au devenit părinți. Vedeta ne-a dezvăluit că i-ar plăcea, totuși, să participe împreună cu iubitul ei, Dan Anghel, la un reality-show.

Annes, despre o posibilă participare la Power Couple

Annes și partenerul său trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 26 de ani. Relația lor a fost întotdeauna discretă, ferită de ochii curioșilor. Acum, artista se gândește că ar fi timpul să participe la un reality-show alături de iubitul ei, de exemplu, la Power Couple. Annes recunoaște însă că nu ține minte datele importante din relația cu partenerul:

„Ar fi ceva sa pun relația la o provocare de genul ăsta, un reality-show…Oare o să mai descopăr ceva la partenerul meu după 26 de ani de relatie? Nu știu…

Oricum, s-ar putea să nu mai țin minte lucruri importante din relația noastră, dar el reține tot, orice fel de eveniment. El are o memorie foarte bună. Eu țin minte doar linii melodice, fețele oamenilor, dar el ține minte date, locuri și așa mai departe.

El e cel care îmi aduce aminte, eu uit. De exemplu, dacă mergem într-un alt loc, eu îl întreb dacă am fost, iar el știe tot ce s-a întâmplat, când am fost, unde am făcut poze. Nu știu dacă aș putea face față la emisiuni de genul Power Couple, Asia Express, Survivor. Sunt niște provocări!

Este destul de greu să ieși din zona ta de confort, plus că sunt destul de grele probele, dar felicitări celor care au reușit să facă față!”, ne-a declarat Annes, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Annes și iubitul ei locuiesc într-o casă de 200 metri pătrați

Annes și Dan Anghel și-au dorit să construiască o casă de la zero, iar în urmă cu câțiva ani s-au mutat în locuința mult dorită. Fiind un cuplu cu adevărat compatibil, între cei doi nu au existat deloc discuții în legătura cu design-ul casei.


În această casă de 200 de metri pătrți, locuiesc doar ei doi, mai ales că nu au devenit părinți până acum:

Citește și: Artista Annes, motivul pentru care nu s-a căsătorit și nu a devenit mamă până la 46 de ani! Cântăreața și iubitul ei sunt împreună de 22 de ani: “Poate ăsta e secretul!” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

“Am mai lucrat și la casă. Acum ceva timp nu aveam gard… Acum mai avem 10% de terminat. Casa nu este foarte, foarte mare, dar este foarte frumoasă. Ne-am mutat dintr-un apartament de 70 metri pătrați, și efectiv nu mai aveau loc hainele.

De când el a început să facă mișcare, Dan a început să schimbe garderoba și ne-am cam bătut pe spațiul din dressing. Până la urmă, am împărțit. Eu am dressing-ul cel mare, el are dressing-ul cel mic. L-am păcălit.

Casa are cam 200 și ceva de metri pătrați, avem o terasă mare, dar bucătăria este micuță, 13 metri pătrați, pentru că noi doi nu ne împiedicăm, ne înțelegem… O salată, o friptură, nu gătesc prea mult, după se vede pe mine!”, ne-a declarat Annes, într-un alt interviu exclusiv pentru Playtech Știri.

Citește și: Secretul cântăreței Annes pentru o siluetă de invidiat la 46 de ani (playtech.ro)

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
E INTERZIS prin lege în România! Românii trebuie să-şi facă AUTORIZAŢIE
Capital.ro
Vouchere de vacanţă 2024. Primii angajaţi care vor beneficia de 1.600 de lei, bani de la stat
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro