Anne Marie și Sophia au făcut furori la Românii au talent. Cine sunt, de fapt, Queensisters

Anne Marie și Sophia au făcut furori la Românii au talent. Cine sunt, de fapt, Queensisters
Anne Marie si Sophia au facut furori la Romanii au talent. Cine sunt, de fapt, Queensisters

Queensisters vor face mare spectacol la Românii au talent, în ediția de vineri, 8 aprilie. Anne Marie și Sophia îi vor lăsa mască pe cei patru jurați de la PRO TV, cu talentul lor de neuitat. Cele două fetițe i-au impresionat pe toți din sală, iar publicul s-a ridicat în picioare, concurentele auzind ropote de aplauze.

Cine sunt Queensisters, bucureștencele care au cucerit jurații de la Românii au talent

Anne Marie și Sophia Dinu sunt două fetițe din București care sunt extrem de pasionate de muzică. În anul 2018 au fost finalistele emisiunii Next Star de la Antena 1, iar acum au decis să dea lovitura la Românii au talent.

În 2015, Anne Maria s-a apucat de cântat, visând să devină una dintre cele mai mari artiste ale lumii. Surioara ei mai mică Sophia i-a urmat pașii, devenind Queensisters. Potențialul fetițelor a fost descoperit încă de pe vremea când cele două mergeau la grădiniță.

Acolo, doamna profesor Cristina Manoliu Savulescu le-a descoperit talentul și a investit enorm în șlefuirea celor două mici diamante. După șase luni de pregătire muzicalăl, Anne Marie și Sophia Dinu au început să evolueze pe scena mai multor competiții muzicale.

Talentul celor două fetițe nu a trecut neobservat. În prezent, cele două Queensisters sunt eleve ale Colegiului de Muzică George Enescu, acolo unde studiază două instrumente muzicale

Asta nu este tot. Atât Anne Marie cât și Sophia Dinu se pot bucura de faptul că au bifat, la vârste fragede, un succes incredibil, în momentul în care și-au lansat propriile piese.

Și-au lansat propriile piese, lucrează cu Vanessa Hudgens și Selena Gomez

În 2022, concurentele de la Românii au Talent au câștigat premiul Grand Prix la un concurs muzical din Elveția. Astfel, au fost selectate, alături de alți 24 de tineri din întreaga lume, să ia parte la un program de Masterclass de 2 ani în Elveția și să participe la o serie de concerte în Europa și în afara acesteia.

De asemenea, prezența la Masterclassul din Elveția le-a deschis orizonturile artistice. Anne Marie și Sophia au colaborat cu nume grele din industria muzicală din străinătate, precum Selena Gomez, Don Wolf sau Elise Estrada.

Mai mult de atât, cele două bucureștence au fost căutate de compania N.Y.L.A Talent, unde Sophia și Anne Marie urmează cursuri online de actorie și prezență scenică cu actori renumiți și producători de la  Netflix și Disney Channel, precum George Caceres, Vanessa Hudgens, Brett Willis sau Connor Weil.

Queensisters vor evolua pe scena de la Românii au Talent, în ediția de vineri, 8 aprilie, difuzată pe PRO TV.