Anna Lesko, luată în colimator la Măruță. Ce vedetă PRO TV a spus adevărul despre ea: „Fioroasă, impulsivă, dar are și calități”

de: Iulia Statie
16 07. 2021

Tensiunea a atins cote maxime în emisiunea lui Cătălin Măruță! Prezentatorul de televiziune a trăit un moment de zile mari după ce o vedetă invitată în show-ul său s-a decis să spună adevărul despre Anna Lesko.

Ce vedetă a spus adevărul despre Anna Lesko în emisiunea lui Cătălin Măruță

Anna Lesko a fost luată în colimator în direct la PRO TV. Cătălin Măruță a invitat-o pe Anisia Gafton la rubrica ‘Spui tot sau îți va lua gura foc?’, așa că ea s-a decis să fie extrem de sinceră cu privire la personalitatea cântăreței.

Anisia Gafton a primit o întrebare ce se referea la defectele Annei Lesko, așa că aceasta nu a stat pe gânduri și a explicat cum este, de fapt, cunoscuta artistă. Cătălin Măruță a rămas surprins când a auzit răspunsul oferit de blondină.

„Fioroasă, impulsivă, dar are și calități. Și războinică.”, a zis Anisia Gafton despre Anna Lesko.

Anisia Gafton, glume despre Cove și Adela Popescu. Fanii au rămas fără cuvinte

Anisia Gafton se joacă cu showbiz-ul românesc! În ultima vreme, blondina a mers în emisiunea Vorbește lumea, unde a luat la roast vedetele de la PRO TV. Bineînțeles. momentele amuzante nu au scăpat neobservate.

Dacă acum aceasta a spus ce defecte are Anna Lesko, recent, Cove și Adela Popescu erau victimele unor replici usturătoare făcute de blondină, spre amuzamentul publicului ce a urmărit tot ce s-a întâmplat în platou.

„Cove este atât de bătrân, încât o face pe Cosmina Păsărin să pară tânără. (…) Din Adela Popescu au ieșit mai mulți bărbați decât au intrat.

Dacă o ține tot așa (n.r. Radu Vâlcan), o să îl sune Borcea să îl întrebe secretul.”, a spus Anisia Gafton despre Adela Popescu și Cove.

Replică șocantă la adresa Franciscăi de la Vorbește lumea. Anisia Gafton nu s-a mai abținut

Într-o altă emisiune, Anisia Gafton a pus ochii pe Francisca, colega lui Cove de la ‘Vorbește lumea’ ce îi ține pe telespectatori la curent cu noutățile despre vreme. Aceasta a oferit o replică șocantă la adresa brunetei, iar toată lumea a rămas fără grai.

De moment s-a arătat rușinat chiar și Cove, ce nu a știut cum să o facă pe blondină să încheie mai repede roast-ul pregătit și să recurgă la o pauză de publicitate pentru a trece peste tot ce s-a întâmplat în platoul de la PRO TV.

„Francisca a reușit să fie panaramă și fără să fie cântăreață,.”, a spus Anisia Gafton despre Francisca de la ‘Vorbește lumea’.