Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Cu cine s-a înfruntat vedeta în marea finală

Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Cu cine s-a înfruntat vedeta în marea finală
Anisia Gafton, castigatoarea Sunt celebru, scoate-ma de aici

Anisia Gafton este marele câştigător al showului TV de la PRO TV, „Sunt celebru, scoate-mă de aici! 2022”. Giani Kiriță, Anisia Gafton și Sali Levent sunt concurenții care au rămas în show, în finală, însă numai unul a reușit să se claseze pe primul loc. De asemenea, finala a fost disputată între Anisia Gafton și Giani Kiriță.

Anisia Gafton a câștigat showul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Telespectatorii au decis

Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și-a desemnat câștigătorul acestui sezon, iar acesta este Anisia Gafton, care a devenit astfel Regina Junglei.

Timp de aproximativ 3 luni concurenții au stat în jungla din Republica Dominicană, unde au trecut prin probe mai mult decât dificile.

Telespectatorii au decis finalistul Sunt celebru, scoate-mă de aici!

„Este unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea”, a declarat Anisia Gafton după desemnarea câștigătorului.

Anisia Gafton, Giani Kiriță și Sali Levent s-au luptat pentru a obține titlul de Regina/Regele junglei, însă telespectatorii au decis ca finalistul să fie o Regină, respectiv Anisia Gafton.

Cei trei concurenți din finală au luptat cum au știut ei mai bine pentru a ajunge până aici. Însă, telespectatorii, în urma votului acordat, au decis cine este câștigătorul show-ului TV.

Prin ce probe au trecut concurenții show-ului de la PRO TV

Concurenții Sunt celebru, scoate-mă de aici, timp de trei luni s-au luptat cu cele mai mari frici ale lor. Au stat nas în nas cu șerpi, tarantule sau gândaci.

Au fost nevoiți să mănânce preparate culinare greu și de privit. Au dormit sub cerul liber, departe de familie, în mijlocul junglei, alături de alți necunoscuți, fiecare cu personalitatea lui.

Cabral a anunțat cine este câștigătorul concursului TV

Toate eforturile au fost suportate pentru a demonstra cât de puternici sunt. „Toate zarurile sunt în mâinile voastre. Voi veți decide dacă avem Rege sau avem Regină a Junglei”, a transmis Cabral telespectatorilor de acasă.

„A muncit mult, și-a dedicat timpul pentru acest concurs.. Câștigătorul este Anisia Gafton”, a spus Cabral, prezentatorul showului TV.

Cine este Anisia Gafton

Anisia Gafton este actriţă și a devenit cunoscută după apariţia de la Românii au talent, în sezonul din 2016, unde a şi câştigat premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

După această experienţă, vedeta a apărut în mai multe show-uri TV de la PRO TV, dar și de la Antena 1.

Nu se știe câți bani a câștigat Anisia Gafton devenind Regina Junglei

Nu în ultimul rând, în edițiile trecute ale acestui show, concurenții câștigători au fost premiați cu câte 40000 de euro. Pentru câștigătorul din acest sezon nu a fost anunțată nicio sumă.

Urmăriți Playtech.ro și pe